Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Αχτσιόγλου: Θα εξετάσουμε τα περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης των συντάξεων


Οι συντάξεις δεν θα πέσουν κάτω από τα 300 ευρώ, έχουμε διασφαλίσει την εθνική σύνταξη, η οποία, με το νέο σύστημα, θα ανέρχεται στα 384 ευρώ και σε αυτή προστίθεται το ανταποδοτικό κομμάτι, είπε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σήμερα στην ΕΡΤ.
Είπε ότι κάποια δημοσιεύματα συγκρίνουν τις συντάξεις όπως θα έβγαιναν αν δεν είχαν μεσολαβήσει μνημονιακές περικοπές, με τις συντάξεις που βγάζει ο νόμος Κατρούγκαλου.
Υπογράμμισε ότι η περικοπή της προσωπικής διαφοράς αφορά εκείνους οι οποίοι ήταν συνταξιούχοι πριν από τον Μάιο του 2016 και των οποίων, με βάση τον παλαιό τρόπο υπολογισμού σε σχέση με τον νέο, η σύνταξη ήταν λίγο μεγαλύτερη, και εκεί ορίστηκε ότι αυτή η προσωπική διαφορά θα περικοπεί έως 18%.
Η κα Αχτσιόγλου ανέφερε ωστόσο ότι αυτή η συμφωνία είχε δεδομένα χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε υπεραπόδοση εσόδων για τα Ασφαλιστικά Ταμία και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη από τους στόχους που είχαν συμφωνηθεί και ότι ως εκ τούτου υπάρχουν περιθώρια επαναξιολόγησης.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/374459/ahtsioglou-tha-exetasoume-ta-perithoria-epanadiapragmateusis-ton-sudaxeon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου