Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Σπουδαία συνταγή που καθαρίζει και επουλώνει ολόκληρο τον οργανισμό!

Αυτή είναι μια συνταγή που θεραπεύει ολόκληρο τον οργανισμό.
Καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, συντηρεί την καρδιά, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθαρίζει το συκώτι, προστατεύει από καρδιακή προσβολή και πιστεύεται ότι βοηθά στην θεραπεία του καρκίνου.
Συστατικά:
15 λεμόνια
12 ολόκληρα κεφάλια (όχι σκελίδες) σκόρδο φρέσκο
1 κιλό μέλι
400 γραμμάρια φύτρες σιταριού
400 γραμμάρια καρύδια
Παρασκευή:

Πάρτε οργανικό σιτάρι και τοποθετήστε το σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο. Γεμίστε με νερό και αφήστε το για 10-12 ώρες.
Καλύψτε το με γάζα, και αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, σουρώστε μέσω της γάζας και πλύνετε τα σιτάρια καλά. Μια μέρα αργότερα θα εμφανιστούν βλαστοί μεγέθους 1-2 χιλιοστών.
Στη συνέχεια, αλέστε σε κρεατομηχανή μαζί τα καθαρισμένα σκόρδα, το σιτάρι με τους βλαστούς και τα καρύδια.
Σε αυτά προσθέστε τα 5 λεμόνια μαζί με τη φλούδα. Τα υπόλοιπα 10 λεμόνια στραγγίξτε τα και προσθέστε το χυμό στο μείγμα. Στο τέλος, προσθέστε το μέλι.
Ανακατεύετε με μακρύ ξύλινο κουτάλι.
Βάλτε το μείγμα σε γυάλινα βάζα και φυλάξτε το σε ψυγείο.
Χρησιμοποιήστε το έπειτα από 3 ημέρες.Αυτό το φάρμακο είναι χρήσιμο για ολόκληρο τον οργανισμό και προστατεύει ενάντια σε πολλές ασθένειες.
Πώς να το καταναλώνουμε:
Λαμβάνετε 1-2 κουταλιές του μείγματος αυτού 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα (3 φορές την ημέρα).Για τη θεραπεία του καρκίνου, λαμβάνετε μια κουταλιά από το μείγμα κάθε δύο ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου