Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ο Κατσίκης: "Οι ετεροφοβικοί προστάτες των gay ζητούν την παραπομπή μου". ΜΑΖΙ σου Κώστα

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη
Δεκαέξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την παραπομπή του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στην Επιτροπη Δεοντολογίας μετά την τοποθέτησή του στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για την υιοθεσία και αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια. Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...
χαρακτηρίζουν απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές και ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ κι επισημαίνουν σε επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι οι δηλώσεις αυτές «παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ρητορική μίσους». Την επιστολή υπογράφουν, μεταξύ άλλων, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Αννέτα Καββαδία, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Παρασκευόπουλος. Από την πλευρά του ο Κώστας Κατσίκης, μιλώντας το πρωί στο «Καλημέρα Ελλάδα» από το περιστύλιο της Βουλής, επιτέθηκε στους 16 που ζητούν την παραπομπή του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι ετεροφοβικοί προστάτες των τρανσέξουαλ, των gay και των λεσβιών, ζητάνε την παραπομπή μου» δηλώνοντας αμετανόητος για τις απόψεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου