Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Προφητεία για το μέλλον μας,από τον πρόεδρο της Γερμανίας Christian Wulff.."Η Ελλάδα θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να βγει από την κρίση"


Η Ελλάδα θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να επιλύσει τα προβλήματα του χρέους της σε σχέση με τις τρέχουσες εκτιμήσεις πολλών ανθρώπων στην Ευρώπη, δηλώνει ο πρόεδρος της Γερμανίας Christian Wulff σε συνέντευξή που θα μεταδοθεί την Κυριακή, αναφέρει το Reuters.

Μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ZDF ο Wulff σημείωσε παράλληλα ότι υπάρχει η ανάγκη για "μια συνολική αντίληψη" στην επίλυση της ευρωπαϊκής κρίσης του χρέους.

"Δεν μπορεί να είναι κάτι που θα είναι αρκετό για μια περίοδο τριών μηνών αλλά κάτι που θα προσφέρει λύσεις στο πρόβλημα και θα καλύπτει τα επόμενα 10 με 15 χρόνια", δήλωσε ο Wulff και πρόσθεσε: "Και η Ελλάδα θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο απ΄ ό,τι οι περισσότεροι είναι διατεθειμένοι στην Ευρώπη να αναγνωρίσουν".


Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση του ότι οι τράπεζες και οι οίκοι αξιολόγησης θα πρέπει να θεωρηθούν σε μεγαλύτερο βαθμό υπόλογοι για τον ρόλο τους στην ευρωπαϊκή κρίση.


Όπως δήλωσε το κοινό έχει παρακολουθήσει τις τράπεζες και τους οργανισμούς αξιολόγησης να "παίζουν το παιχνίδι τους και να κερδίζουν ολοένα και περισσότερα χρήματα αλλά χωρίς να συμμετέχουν με εποικοδομητικό τρόπο στην επίλυση του προβλήματος".


Αυτό είναι απαράδεκτο και έχει εξαγριώσει τους πολίτες, πρόσθεσε. "Χρειαζόμαστε μια αναδιάρθρωση του τραπεζικού τοπίου, χρειαζόμαστε διαφορετικές δομές για τους οργανισμούς αξιολόγησης και προφανώς χρειαζόμαστε πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς κυρώσεων", τόνισε.


capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου