Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος έσωσαν τις Τράπεζες αλλά εσένα θα σε κλείσουν φυλακή για 5000 ευρώ!

Ανακοινώντας, το κυβερνητικό επιτελείο, τα σωτηρία μέτρα για την χώρας, το πρώτο από όλα που είπε, είναι. Ότι σώσαμε τις τράπεζες!
Προ δεκαπέντε μηνών, το πρωτοσέλιδο της BILD, έγραφε. ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ του κόσμου; Αυτόν που έχει προσωπική περιούσια, άνω των 4 δις δολαρίων;
Και αναφερότανε στον Σ. ΛΑΤΣΗ, τον γνωστό επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της EUROBANK, προνομιακό συνομιλητή του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Αυτόν εννοούσαν λέγοντας, ότι σώθηκαν οι τράπεζες; Προφανώς αυτόν και τους άλλους της κλειστής παρέας τραπεζιτών.

Ας δούμε όμως, γιατί ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΤΣΗΣ , κάνει ΄΄κουμάντο΄΄ στην χώρα. Ο πανέξυπνος αυτός άνθρωπος, έχει φροντίσει να τοποθετήσει τους δικούς του ανθρώπους, στην κατάλληλη θέση.


Τελευταία του επιτυχία , η τοποθέτηση ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ , σαν διευθύνοντα συμβούλου, στην εταιρεία ξεπουλήματος της ελληνικής περιουσίας, το γνωστό Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας. Υπάλληλος του ΟΜΙΛΟΥ και επικεφαλής της χρηματιστηριακής της EUROBANK. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Έχουν προηγηθεί και άλλα στελέχη, τα οποία πρωτοστατούν σε διάφορες καταστάσεις, φυσικά προς όφελος του ΟΜΙΛΟΥ.

Ο ΑΠ. ΤΑΜΒΑΚΑΚΗΣ ,τέως διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ , δουλεύει στη LAMDA DEVELOPMENT, τώρα προωθεί το πάντρεμα της ΕΘΝΙΚΗΣ και EUROBANK.!


Ο επόμενος Ν. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ , της EUROBANK, ο όποιος μεσολάβησε στο κλειστό γεύμα το 2009 με τον ΓΑΠ, με σκοπό την συγχώνευση της ΠΕΤΡΟΛΑ με τα ΕΛΠΕ. Ένα χρόνο αργότερα , υπεγράφη η απόφαση συγχώνευσης , η οποία δίνει στον ΟΜΙΛΟ, το 75% της αγοράς στην εμπορία καυσίμων! Πάνε δηλαδή τα έσοδα για το δημόσιο. Μετά λες γιατί χρεοκοπήσαμε.

Με την εταιρεία , HOLDING EFG GROUP,το 1998 ξελασπώνει το ελληνικό κράτος, αγοράζοντας την χρεοκοπημένη τράπεζα του ΚΟΣΚΩΤΑ. Αντάλλαγμα; Τον βάζει τότε , μέτοχο στα ΕΛΠΕ.

Αλλά ο ΟΜΙΛΟΣ , με τον ιδιοκτήτη του, φίλο του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έχει ωφεληθεί τα μέγιστα και στις κατασκευές. Υπενθυμίζουμε το περίφημο MALL, το οποίο χαρακτηρίζεται, το μεγαλύτερο αυθαίρετο, στην ΕΥΡΩΠΗ. Επίσης κάνει μπάσιμο σε πολλά έργα και φυσικά στον περίφημο ΧΥΤΑ, στην Κερατέα.


Τι είπε ο ΓΑΠ και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Σώσαμε τις τράπεζες. Ναι., την EUROBANK, ΕΘΝΙΚΗ ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ.λ.π. Αυτές έσωσαν, ενώ τον έλληνα πολίτη; Θα τον χώνει φυλακή, από την 1η Αυγούστου, για οφειλές άνω των 5000!


Ναι έσωσαν τις τράπεζες, παράλληλα θα μοιράσουν την δημοσία περιουσία, σε ΟΜΙΛΟΥΣ ΛΑΤΣΗ, για να προωθήσουν την ανάπτυξη, να μειώσουν το χρέος και για να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού.


Κατάλαβες πως μας δουλεύουν; Θα σώσουν τον φτωχό ΛΑΤΣΗ, με περιούσια άνω των 4 δις αλλά ο μικροσυνταξιούχος , ο μισθωτός, θα δει το εισόδημα του να μειώνεται δραματικά , οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη , η ανεργία να αυξάνεται δραματικά, αλλά θα έχουν σώσει τις τράπεζες.


Καταλάβατε τι δούλεμα μας κάνουν; Για χονδρό δούλεμα πλέον, το οποίο δεν έχει τελειωμό. Διότι όταν λένε ότι θα κάνουν δημοψήφισμα αλλά με συμβουλευτικό χαρακτήρα, τι είναι;


Υ.Γ. Φίλοι μου μας δουλεύουν κανονικά και το άσχημο είναι ότι περνάει. Μέχρι πότε όμως;

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου