Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

1,5 τρισεκατομμύριο φυσικού αερίου και 2.000 πρίνους έχει η Κρήτη!!!

Ο ορυκτός πλούτος μπορεί να μας σώσει από το χρέος, υποστηρίζει ο καθηγητής του Πολυτεχνείου του νησιού Αντώνης Φώσκολος

Η Κρήτη είναι πλημμυρισμένη από φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ερευνητής - καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και σύμβουλος της....
καναδικής κυβέρνησης Αντώνης Φώσκολος. Σύμφωνα με τον καθηγητή περί το 1,5 τρισεκατομμύριο κυβικά μέτρα φυσικού αερίου και 2.000 πρίνους "κρύβει" μέσα της η νοτιοδυτική Κρήτη. Ανέφερε συγκεκριμένα:
"Η Κρήτη αυτή τη στιγμή έχει ένα ''κλειδί'' τρομακτικό. Στην περιοχή μεταξύ Πλακιά και Φραγκοκάστελλου, στην οποία θα γίνουν έρευνες, ''κρύβονται'' 1,5 τρισεκατομμύριο κυβικά μέτρα φυσικού αερίου". Και πρόσθεσε:"Τελευταία υπάρχει μεγάλη κινητικότητα όσον αφορά την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας, ο οποίος πιστεύω ακράδαντα ότι θα μας βγάλει από το χρέος μας, αν τον αξιοποιήσουμε σωστά. Στο πλάνο υπάρχουν τρία κομμάτια. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε τον ορυκτό πλούτο. Το δεύτερο ότι τον ορυκτό πλούτο τον χρειάζεται η Ευρώπη και το τρίτο κομμάτι είναι η μεγάλη γεωπολιτική δύναμη που αποκτούμε".
http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου