Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

O ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Απόσπασμα από το βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

Η οθωμανική Αυτοκρατορία ηταν εκείνη την εποχή ισως η πλουσιότερη αυτοκρατορία του κόσμου. Ειχε υπο την κατοχη της ένα μεγάλο μέρος του Πλανήτη.

Εκτός των Οθωμανών οι δεύτεροι ισχυρότεροι παράγοντες αυτης της αυτοκρατορίας ήταν οι Ελληνες . Διαχειριζόταν ένα τεράστιο κομμάτι της πολίτικης της ,της οικονομίας της και των πορων της. Ηταν για την αυτοκρατορία οι αλλοεθνείς και οι αλλόπιστοι συνεταίροι και συνδιαχειρηστες. Δεν ηταν δυνατόν να γινει κατι άλλο. Δεν μπορούσαν να τους αγνοήσουν οι Οθωμανοί ,γιατι δεν μπορούσαν χωρίς τις γνώσεις τους να στήσουν την αυτοκρατορία τους. Ο συναιτερισμος τους ήταν.....

επίσημος.

Αυτός ο συναιτερισμος υπηρχε υπο την πρωτη στιγμή της ιδρυσης της .


Υπήρξε νόμισμα εκεινης της εποχής, που επιβεβαιωνε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτόν τον συνεταιρισμό. Ένα νόμισμα , κομμένο τα το 1455 στη Κωνσταντινούπολη, με χαραγμενο στη μια οψη Μεχμετ σουλτάνος των πιστων στα αραβικα και στην άλλη Μεχμετ ,Αυτοκράτωρ των Ορθοδόξων στα ελληνικα. Ένα νομισμα κομμενο δυο αιωνες μετα την επικράτηση τους στον χωρο και όχι απλα δυο χρονια από την αλωση της Πολης.


Από εκει και περα αυτος ο συναιτερισμος διήρκησε αιωνες. Ενας συναιτερισμος σχεδόν αναγκαστικός ,εφόσον υπηρχε εξειδίκευση των συνεταίρων.


Ο κάθε συνεταίρος προσπαθούσε να ισχυροποιηθεί στον τομέα της εξειδίκευσης του και ολοι μαζι προσπαθούσαν να ισχυροποιήσουν το συστημα τους. Οι Οθωμανοί ηταν ο σκληρος πυρήνας της κεφαλαιοκρατικής ταξης και οι Έλληνες ηταν ο αντίστοιχος σκληρος πυρήνας της αστικής ταξης….


Οι Ελληνες ηταν λογω γνώσης οι ισχυρότεροι εταιροι της αχανούς αστικής τάξης της τερατώδους και πολυεθνικής εκεινης αυτοκρατορίας. Ως συνεταιροι και συνδιαχειριστες της αυτοκρατορίας ενδιαφερόντων για την αναπτυξη της και δεν ενδιαφερονταν μονον για εμπορικές αρπαχτες. Ηταν το ακρο της αστικής τάξης προς το κεφαλαιο.


Το άκρο που στόχευε προς το κεφάλαιο και όχι το ακρο που στόχευε στο εμπόριο, το οποιο αντιπροσώπευαν οι Εβραιοι. Ο ι Εβραίοι της αρπαχτης που δεν ταυτίζονταν με τα συστήματα που τους φιλοξενούσαν. Οι Εβραίοι που απλα αποταμίευαν πλούτο μεχρι την επόμενη μετακίνηση τους.


Αυτοι λοιπόν οι πανίσχυροι Ελληνες στην αυγη της βιομηχανικής εποχη ειχαν πρόπτικη ακομα μεγαλύτερης ισχυροποιήσεως. Ως μορφωμένοι ειχαν το πλεονέκτημα να μπουν σ αυτην την εποχη ως κεφαλαιοκράτες βιομήχανοι σε μια περιοδο που η μορφη του κεφαλαίου αυτου είχε αρχίσει να κυριαρχεί στον κοσμο….


Αναλογικά οι αλλόθρησκοι Έλληνες για την Οθωμανική Αυτοκρατορία ηταν ότι είναι σημερινοί αλλόθρησκοι Εβραιοι στην σημερινοί χριστιανικοί αμερικανική Νεα Ταξη, η οποια καλύπτει σχεδον το συνολο της ανεπτυγμένης Δυσης. Οι Εβραίοι που ελέγχουν σχεδον τα πάντα μεσα σ αυτήν την αυτοκρατορία άσχετα αν κατ όνομα αυτή η αυτοκρατορία είναι αμερικανική και οι ιδιοι φερουν και άλλες υπηκότητες και όχι μονον την αμερικανικη η την ισραηλινη. Οι Εβραιοι που ελεγχουν μεγαλο μεριδιο της οικονομιας και της πολιτικης αυτης της αυτοκρατορίας. Οι Εβραιοι που είναι παραγοντες παγκοσμιας ισχυος ,εξαιτιας ενός ξενου ,σκαφους, Οι Εβραιοι που παιρνουν μεριδιο από παντου και από ολους.


Σε μια ανάλογη κατάσταση ήταν οι Έλληνες μεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Εκεινοι οι βαθύπλουτοι Ελληνες της αυτοκρατορίας θα μπορούσαν για την πλακα τους να συντηρούν την Ελλαδα σαν ένα πολυτελές μουσείο του ελληνισμού. Όπως οι σημερινοι Εβραιοι της διασπορας συντηρουν το Ισραηλ. Οι Ελληνες της Κωνσταντινούπολης της Τραπεζούντας, της Σμύρνης, της Δαμασκού, της Αλεξάνδρειας, του Βελιγραδίου, του Βουκουρεστίου, του Μοναστηρίου ,της Θεσσαλονίκης, ηδη ειχαν ξεκινησει να το κανουν , προικίζοντας την Αθηνα με πολυτελή κοινωφελή μέγαρα. Απλα δεν αφηνονταν από τους αγγλους να την ευεργετούν και αρα να την κανουν την πολιτικη της ευμενη προς την αυτοκρατορία.


Οι Αγγλοι ελεγχαν την εξουσια της Ελλαδας και ειχαν τους ακριβως αντιθετους στοχους.


Ηθελαν να διαλυσουν την αυτοκρατορία, που έβλεπαν ως ανταγωνιστή.


Γι αυτό τον λογο αναλύοντας την προδοσία του Βενιζέλου, παραλληλίζουμε την κατάσταση εκεινης της εποχης με τη σημερινή εβραιοκρατουμενη Νεα Ταξη και δεν την περιγράφουμε αυτοτελώς.


Ας φανταστεί τωρα ο αναγνώστης να εχει το σημερινο Ισραηλ έναν ηγετη σαν τον Βενιζελο. Να βαλει αυτος ο ηγετης το Ισραηλ να επιτεθεί σε ΗΠΑ και σε Ευρώπη ταυτόχρονα. Να βαλει τον ισραηλινο στρατο να εισβαλει σ αυτές και να εγκληματήσει σε βαρος των λαων τους. Να τους εξαγριώσει σε βαθμο να ξηλώσουν το σύνολο των εβραϊκών κοινοτήτων από ακρη σε ακρη της χριστιανικής αυτοκρατορίας. Να τους κανουν , πακετο και να τους στειλουν στο Ισραηλ. Να χασει ο εβραισμος την παγκόσμια δύναμη του και ως αποζημιωση να του δοθει πρόσθετη γη. Να διπλασιάσει το μέγεθος του.


Να χασει δηλαδη την παγκοσμια επιρροη του ,και να παρουν από ένα χωραφι και μια τσάπα στο Γκολαν ως αποζημίωση. Να χασουν οι Εβραιοι ιδιοκτητες τη Citibank,την Texaco,την de Beers, την Warner bros, το CBS ,την DKNY,την CK ητην Lewis και χιλιαδες άλλες τετοιες γιγαντιαίες εταιρείες και να χαίρονται που αποζημιώθηκαν με γη στα υψιπεδα του Γκολαν εις βαρος καποιων φουκαράδων Παλαιστινίων…


Ποιος ηγετης του Ισραηλ μπορει να το κανει αυτό ? Μονο ενας προδότης των εβραϊκών συμφεροντων ,που εξυπηρετει τους πραγματικους εχθρους του εβραισμου. Ενας προδοτης που θα τους παρασυρει στην καταστροφη. Που θα εξοπλισει το Ισραηλ με τα οπλα του αφεντικου του και θα γεμισει τα μυαλα των Ιαραηλιτων με φουμαρα των δεκατριών ηπείρων και των τριανταπέντε θαλασσών. Που με τις πλάτες των αφεντικών του θα τους παρασύρει σε μια στημενη εισβολη, εχοντας ως στοχο να κονσερβοποιήσει τον παγκόσμιο εβραϊσμό σε ένα ταπεινο , νικημένο και θεόφτωχο εστω και σε διπλάσιο μέγεθος Ισραήλ του μελλοντος.


Αυτό ακριβώς εκανε Ο Βενιζέλος εις βαρος του ελληνισμού. Μεσα σε λιγα χρόνια ξηλωσε εναν παγκοσμιο ελληνισμο που απαίτησε αιωνες για να ριζωσει. Τον ξηλωσε απο παντου. Ξεκινησε απο τις πλουσιες και μορφωμένες κοινότητες των σοβιετικών ακτων του Πόντου και στη συνεχεια ολοκλήρωσε το καταστροφικό του εργο και στην Μικρά Ασία.

Γι αυτον τον λογο αφου μεθόδευσε την καταστροφή εγκατέλειψε την χώρα. Εκτελέστηκαν άνθρωποι για εκεινη την καταστροφή και αυτος που την μεθόδευσε οχι μονο την γλίτωσε, αλλα θάφτηκε σαν ήρωας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου