Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μεγαλοεγκληματίας ο Αλβανός που πιάστηκε στην Ηγουμενίτσα

Εξαιρετική δουλειά κάνουν ο αστυνομικός διευθυντής και υποδιευθυντής Θεσπρωτίας

Μετά από οργανωμένη παρακολούθηση έπεσε στα χέρια των ανδρών της ασφάλειας Ηγουμενίτσας ένας Αλβανός μεγαλοεγκληματίας. Ήταν μέλος της εγκληματικής ομάδας που έκλεβε πολυτελή οχήματα και τα έδινε στη σπείρα των Ρώσων, που κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Ο Αλβανός καταζητούνταν από την ελληνική αστυνομία και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 9ου Ειδικού Ανακριτή Αθηνών,
για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη κλοπών και ληστειών με την επιβαρυντική περίπτωση της κατοχής όπλων, ληστείας και κλοπής από κοινού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία. Πιάστηκε κοντά στην Πλαταριά κι ενώ είχε έρθει από την Αλβανία και κατευθύνονταν προς την Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Βασίλης Μίαρης, όπως και ο αστυνομικός υποδιευθυντής Σπύρος Μαρτίνης κάνουν εξαιρετικἠ δουλειά. Συγκροτημένοι άνθρωποι και με εμπειρία στο Σώμα, επιτελούν αθόρυβα έργο αποδοτικό. Στο πλαίσιο αυτό έχουν επιτύχει καίριας σημασίας πλήγματα στην εγκληματικότητα.


http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου