Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΣΗΜΙΤΗΣ. ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ; ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΜΑΓΚΑΛΙΩΝ" ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!!

ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ... "ΔΡΑΜΑ" ΤΟΥ, ΔΕΙΤΕ:
Πέρσι ίδια εποχή ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης «κέρδισε» από το δημόσιο περισσότερα από 20.000 ευρώ ως θύμα τρομοκρατίας για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο γραφείο του τα τελευταία δύο χρόνια. 
Συγκεκριμένα, ο κ Σημίτης διεκδίκησε και πήρε το ποσό των 25.000 ευρώ για τις 2 επιθέσεις με γκαζάκια που έγιναν στο γραφείο του, η μία τον Ιανουάριο του 2010 και η άλλη τον Απρίλιο του 2012. 
Ο πρώην πρωθυπουργός εισέπραξε την αποζημίωση επικαλούμενος το νόμο 1897/1990 περί απονομής συντάξεως και παροχής βοηθείας σε θύματα τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου