Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ο κομμουνιστής ηγέτης της Β.Κορέας μετά την ερωμένη του εκτέλεσε ΚΑΙ το θείο του

Ενώπιον του στρατοδικείου (φωτ:YONHAP / AFP)Ο 67 χρονος Γιανγκ Σονγκ-Τάεκ-μέχρι πρότινος δεύτερος πιο ισχυρός άνθρωπος στη Βόρεια Κορέα και θείος του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν- εκτελέστηκε , αφού κρίθηκε από ειδικό στρατοδικείο ένοχος για προδοσία. «Βαθιά ανησυχία» για την εξέλιξη αυτή διατύπωσε η κυβέρνησης της Νότιας Κορέας."Ο κατηγορούμενος Γιανγκ συγκέντρωσε δίπλα του ανεπιθύμητες δυνάμεις και σχημάτισε μια αντεπαναστατική φράξια όπως αυτές που υπάρχουν στην σύγχρονη εποχή στην οποία ήταν ο αρχηγός για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεπώς, υπέπεσε στο φρικτό έγκλημα της προσπάθειας ανατροπής του κράτους" ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA. Η επίσημη εφημερίδα Ροντόνγκ Σινμούν... την Παρασκευή δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάνγκ με χειροπέδες να κρατείται από ένστολους φύλακες, κατά τη δίκη του.
 
Το KCNA εξάλλου μετέδωσε ότι ο Γιανγκ είχε εδώ και καιρό μια "βρώμικη πολιτική φιλοδοξία" υπονοώντας ότι ήθελε να πάρει τη θέση του νυν ηγέτη.
 
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το καθεστώς της Βόρειας Κορέας είχε καθαιρέσει τον Γιανκ από όλες τις υψηλόβαθμες θέσεις που κατείχε και τον εκδίωξε από τον κομματικό μηχανισμό τους πανίσχυρου Κόμματος των Εργατών, κατηγορώντας τον για εγκληματικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων της κακοδιαχείρισης του χρηματοπιστωτικού συστήματος του κράτους, της λαγνείας ως προς τις γυναίκες και της κατάχρησης αλκοόλ .
 
Βαθιά ανησυχία για τις εξελίξεις εξέφρασε η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, σημειώνοντας ότι παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου