Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΟΥΑΟΥ !! ΚΙ ΑΛΛΟ "ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Για γέλια ή για κλάματα:Πρωταθλητής του μπιλιάρδου και λάτρης ακριβών αυτοκινήτων ο «νέος» βουλευτής!

anagnostopoulos118091

Θαμώνας του Κολωνακίου, αγαπά τα ακριβά αυτοκίνητα, λάτρης του μπιλιάρδου. Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος είναι ξανά από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση Σιούφα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του πρώην υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου μπαίνει στη Βουλή:...
Είχε εκλεγεί ξανά το 2007 στη βραχύβια κυβέρνηση Καραμανλή και απέτυχε να επανεκλεγεί. Γεννήθηκε το 1980 αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του «Έθνους», είναι θαμώνας στα στέκια του Κολωνακίου και της παραλιακής έχει αδυναμία στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα και το μπιλιάρδο. Έχει μάλιστα διακρίσεις σε τουρνουά μπιλιάρδου παγκοσμίως. Οι διακρίσεις αυτές, σύμφωνα με το «Έθνος», του έδωσαν και τα επιπλέον μόρια που χρειαζόταν για να μπει στη Νομική την οποία μέχρι το 2007 – οπότε και υπάρχει το επίσημο βιογραφικό του στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας- δεν είχε τελειώσει.
Εμφανίζεται μάλιστα ως ένας από τους πρώην βουλευτές που είχαν πρόβλημα και κενά στο πόθεν έσχες τους, κατά τον έλεγχο του 2013.
Ο ανεπάγγελτος αυτός, κατά τα δημοσιεύματα, γιόκας Αναγνωστόπουλος θα μπει στην Βουλή στην πιο κρίσιμη στιγμή της ελληνικής ιστορίας για να υπερασπιστεί λέτε ποιον; Μάλλον τους συναδέλφους του βουλευτές ..., που έχουν κάνει το «σκατό τους παξιμάδι» κατά τον Τζαμτζή! Αυτό ίσως και να προκαλεί γέλιο, αυτό που σίγουρα όμως προκαλεί κλάματα είναι ότι αυτός ο γιόκας ψηφίστηκε από αρκετά βόδια στις τελευταίες κιόλας εκλογές που ήδη είχε πέσει πείνα, ώστε να φτάσει να είναι επιλαχών.
Δηλαδή αυτοί που τον ψήφισαν από τι πείστηκαν; Από τις γνώσεις του στο «Αμερικάνικο» ή από τις γνώσεις του στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα; Και όμως δεν είναι μόνος του, καθώς παραπάνω από την μισή Βουλή έχουν ανάλογα βιογραφικά, για να αντιληφθείτε επιτέλους πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε για την κατάντια του τόπου ...όλοι εμείς οι ψηφοφόροι.... Με αυτή τη λογική λοιπόν, όλοι μαζί μπορεί να μην τα φάγαμε, αλλά τουλάχιστον όλοι μαζί ή τουλάχιστον οι περισσότεροι μαζί κάναμε σκατά αυτόν τον τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου