Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Παιδόφιλος συζούσε με 12 !! ανήλικες. Τα κορίτσια ήταν ηλικίας από 6 μηνών έως 18 ετών!

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Παιδόφιλος  ζούσε με 12 ανήλικα κορίτσια

Ο άνδρας από την Πενσιλβάνια, ηλικίας 51 ετών, αποπλανούσε συστηματικά τα 12 κορίτσια ,ενώ όπως ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο Λι Κάπλαν συνελήφθη από τις Αρχές όταν γείτονές του οι οποίοι είδαν δύο από τα ανήλικα κορίτσια να... κάθονται έξω από το σπίτι του λυπημένα, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν μετά από έρευνα στο σπίτι του 51χρονο επιχειρηματία, εντόπισαν τα κορίτσια και ανακάλυψαν την αρρωστημένη του σχέση.
Μία 18χρονη κοπέλα, η μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες, ζούσε με τον Κάπλαν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια και είχε γεννήσει δύο από τα παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι, αλλά αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι ότι οι ίδιοι οι γονείς της κοπέλας την είχαν δωρίσει σε εκείνον!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Daniel και Savilla Stoltzfus βρίσκονταν στο χείλος της καταστροφής και ο Κάπλαν τους πρότεινε να τους βοηθά οικονομικά με αντάλλαγμα να πάρει την 14χρονη τότε κόρη τους στο σπίτι του όπως και έγινε. Συνελήφθησαν και οι 3 ενώ ορίστηκε εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων για τον κάθε έναν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου