Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Πληρώνουμε στρατό, λιμενικό και αστυνομία για να μοιράζουν κρουασάν και φαγητά, κουβέρτες στους λαθρομετανάστες. Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Οι πολιτικοί μας τα τελευταία έτη, συμπεριλαμβανομένης ΚΑΙ της νέας κυβέρνησης, έχουν μετατρέψει όλους τους ένστολους με τα εθνόσημα σε υπηρετικό προσωπικό των μουσουλμάνων που έχουν μπει στην χώρα. Πληρώνουμε στρατό, λιμενικό και αστυνομία για να μοιράζουν κρουασάν και φαγητά, κουβέρτες του στρατού, που έχουμε πληρώσει εμείς, νερά, πορτοκαλάδες και σάντουιτς και να παρέχουν και υπηρεσίες φύλαξης σε αυτούς τους οποίους θα έπρεπε να συλλάβουν, αποκρούσουν, αποτρέψουν από το να μπουν με το έτσι θέλω στην χώρα....

Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι ένστολοι μας, με το εθνόσημο επαναλαμβάνω, εργάζονται σε άθλιες συνθήκες, νηστικοί, χωρίς νερό, σε ορθοστασία ωρών, προκειμένου οι μετανάστες που έχουν παράνομα στη χώρα, να έχουν όλα τα κομφόρ. Η μετατροπή των ένστολων με το εθνόσημο σε room service και υπηρεσίες security των ανοιχτών hot spots δεν αποτελεί απλά σπατάλη των χρημάτων των Ελλήνων, αλλά εξευτελισμό της ελληνικής σημαίας που κοσμεί τις στολές των ανθρώπων, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το ελληνικό έθνος και όχι τον κάθε μουσουλμάνο που μπαίνει παράνομα.
Αποτελεί ταπείνωση των Ελλήνων.
Λυπάμαι αλλά η νέα κυβέρνηση κάνει μια από τα ίδια και συνεχίζει να μας προκαλεί με την πολιτική της, τις δηλώσεις της και τα έργα της όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενοι. Και θα το βρει μπροστά της.

Δεν θυμαμαι ποιος το ειπε,αλλα σωστα το ειπε .ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ. Και ποιος ξερει ποσοι πρακτορες ειναι αναμεσα σ αυτους,και ποιο ρολο θα παιξουνε αν ερθουν τα δυσκολα με την Τουρκια Και ρωταω ,η ΦΡΟΝΤΕΞ τι ακριβως κανει και γιατι ηρθε?????Για να κανει τον θαλασσιο τροχονομο στους λαθρομεταναστες?Εσεις στην Λεσβο,εσεις στην Χιο,εσεις στην Κω και παει λεγοντας? Εγω λεω να αρχισουμε να τους τρυπαμε εμεις τις βαρκες στο πελαγος,να δουμε .Κι αν αντιδρασει καποιο κρατος ,να ερθει να παραλαβει και τους υπολοιπους ,να τους παρει μαζι του .ΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου