Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ξέσπασμα Αμβρόσιου κατά Κεραμέως: «Το έγκλημα της κυρίας Υπουργού»

Αμβρόσιου
Την υπουργό Παιδείας κατακεραυνώνει για την απαλοιφή θρησκεύματος από τα απολυτήρια σπουδών, ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.  Σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, διερωτάται αν «και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το καταστρεπτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ» και...
«μήπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας εξηπάτησε».  Δείτε το δημοσίευμα (διατηρείται η πρωτότυπη σύνταξη και ορθογραφία):  «Δεν πρόλαβαν να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της διακυβερνήσεως της Χώρας οι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας και δυστυχώς μας απογοήτευσαν! Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, με μια επείγουσα Απόφασή της, έσπευσε να αποδεχθή την καταστρεπτική για την Ελλάδα μας Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δηλ. να μη αναγράφεται πλέον ούτε το Θρήσκευμα, ούτε και η Ελληνική Ιθαγένεια στα Απολυτήρια των Μαθητών της Ελληνικής Παιδείας!!!!  Και μόνο το γεγονός, ότι ο τέως Υπουργός της α-Παιδείας κ. Νικ. Φίλης έσπευσε να συγχαρή την κα Κεραμέως καταδεικνύει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ κας ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Με την Απόφασή της εξετέλεσε και την Ορθοδοξία και την Ελληνική αυτοσυνειδησία! Τι περισσότερο, άραγε, θα ήθελαν οι αριστερόστροφοι Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ;  Διερωτώμεθα: Μήπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας…… εξηπάτησε; Διότι άλλη ήταν η εικόνα του προεκλογικώς και εντελώς αντίθετη αρχίζει να γίνεται η εικόνα, που μας παρουσιάζει σήμερα!  Η Απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που ελήφθη κατόπιν αιτήσεως της Ενώσεως των αθέων της Ελλάδος, είναι αντισυνταγματική καί άκυρος!  Εκφράζουμε την αγανάκτηση της ψυχής μας πρός την έως της χθές συμπαθεστάτην Υπουργόν Παιδείας καν Κεραμέως γιά την εγκληματική αυτή Απόφασή της!  Tώρα πλέον εναγωνίως αναμένουμε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου