Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ… Ειδικές Δυνάμεις από την Αθήνα στο Νησί… Περιφέρουν το πτώμα του βρέφους… Σε επιφυλακή ο Στρατός…

Σοκάρουν τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια, μετά τη φωτιά, που προκάλεσε τον θάνατο μιας μητέρας και του μωρού της. Κι ενώ η μητέρα μεταφέρθηκε απανθρακωμένη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, οι λαθροπρόσφυγες έχουν ανασύρει το άψυχο σώμα του μικρού μωρού από τα αποκαίδια του κοντέινερ το οποίο είναι καμένο και θρηνούν, περιφέροντάς το μέσα στον χώρο του καταυλισμού....

Σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις με διμοιρίες των ΜΑΤ να φτάνουν από την Αθήνα. Ταυτόχρονα σε επιφυλακή έχουν τεθεί όλες οι Στρατιωτικές Μονάδες του νησιού.
Δύο διμοιρίες που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ αναχώρησαν για την Μυτιλήνη με C-130. Στη Μόρια μεταβαίνουν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Η φωτιά έχει σβήσει, ωστόσο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης επικρατεί γενικευμένη αναταραχή. Μετά την εκδήλωση της φωτιάς, ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε ομάδες προσφύγων και μεταναστών και αστυνομικών δυνάμεων, που πέταξαν δακρυγόνα. Ομάδα προσφύγων προσπάθησε να καταλάβει το κέντρο κράτησης, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις αυξάνονται συνεχώς.
Ξέσπασαν δύο φωτιές σε διαφορά 20 λεπτών
Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που κάνει λόγο για δύο φωτιές, με διαφορά 20 λεπτών, τη μία εκτός του καταυλισμού και τη δεύτερη σε κοντέινερ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στην περιοχή ξέσπασαν δύο φωτιές, η «πρώτη στις 16:45 ώρα περίπου σε απόσταση 400 περίπου μέτρων εξωτερικά του Κέντρου, η οποία κατασβέσθη από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και η δεύτερη 20 περίπου λεπτά αργότερα εντός του ΚΥΤ, για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου