Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Φωτίου δίνει στο "πιάτο" με ..πατατούλες τον Αλέξη για σκευωρία Novartis: "Είναι δυνατόν να τα έκανε ολα αυτά ο Παπαγγελόπουλος χωρίς να είναι ενήμερος ο Τσίπρας;" Λέει ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεανώ Φωτίου γεμιστα
Παραδοχή της πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς και τις μεθοδεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης Στην παραδοχή ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γνώριζε απόλυτα τους χειρισμούς του πρώην
αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis...
προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.  «Ο Παπαγγελόπουλος είναι δυνατόν να τα έκανε αυτά χωρίς να είναι ενήμερος ο Τσίπρας;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  Όταν, δε, οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου απάντησαν «όχι», η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε σε ένα «άρα» ίσως αντιλαμβανόμενη το τι είχε μόλις εκστομίσει.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου