Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Δυο υπουργοί του Τσίπρα ζήτησαν χρήματα από επιχειρηματία μέσα στο Μαξίμου

Οι ιστορίες δεν έχουν τελειωμό. Μάλιστα, όσο περνά ο χρόνος έχουν αρχίσει και ανοίγουν ολοένα και περισσότερα στόματα.

Έτσι, εσχάτως κυκλοφορεί η πληροφορία που θέλει δύο πανίσχυρους υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα, εντός του Μαξίμου, να προσπαθούν να «κλείσουν deal» με πασίγνωστο επιχειρηματία, που αντιμετώπιζε εκκρεμότητες με την ελληνική δικαιοσύνη.

Τα όσα άκουσε από τα δύο κυβερνητικά στελέχη ο ομογενής επιχειρηματίας, προκαλούν τρόμο, αποδεικνύοντας το θράσος των υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης.

«Άκου, υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Ποτέ δεν θα βάζει με το γκουβέρνο» φέρεται να είπε ο ένας εκ των δύο υπουργών απευθυνόμενος προς τον επιχειρηματία, για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση του τελευταίου:

«Εκτός κι’ αν έχεις πλάτη ένα πιο σοβαρό γκουβέρνο να σε στηρίζει». Όπως αποδεικνύεται από την πορεία των πραγμάτων, τελικά επιβεβαιώθηκε η θέση που διατύπωσε ο επιχειρηματίας, που δεν υπέκυψε στις (τότε) πιέσεις που δέχθηκε από τους συνομιλητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου