Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Στη Βουλή η πρόταση της ΝΔ: Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο - "Ρασπούτιν" για τέσσερα αδικήματα. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαγγελόπουλος τσιπρας
Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση 30 βουλευτών της ΝΔ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Τα αδικήματα που βαραίνουν τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι:...
Παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε πρόκληση κακουργήματος και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρος.

Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει στην Ολομέλεια το πρωί της Παρασκευής κατά τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων και το κείμενο θα διανεμηθεί στα κόμματα.

Στη συνέχεια εντός 22 ημερών θα πρέπει να προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η οποία θα αποφασίσει με μυστική ψηφοφορία για τη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής. Υπενθυμίζεται πως για να συγκροτηθεί προανακριτική επιτροπή χρειάζεται η απόλυτη πλειοψηφία 151 βουλευτών.

«Έκαψε» τον Παπαγγελόπουλο η Ράικου
Στοιχεία-«φωτιά» για τον ρόλο που είχε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σχετικά με την υπόθεση της Novartis και την σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί για αντίπαλα πολιτικά πρόσωπα -όπως έχει καταγγελθεί- έδωσε η τέως επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος φέρεται να ζήτησε φορτικά από την Ελένη Ράικου να στείλει τη δικογραφία με πολιτικά πρόσωπα στη Βουλή και εκείνη του απάντησε ότι δεν έχει επαρκή στοιχεία.

«Στείλ’ τα εσύ και θα αναλάβουν άλλοι μετά» της απάντησε ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, με την κυρία Ελένη Ράικου να επιμένει ότι δεν πρόκειται να το πράξει, καθώς είναι «άλλης Σχολής και δεν τα κάνει αυτά».

Τότε, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος της απάντησε: «Μείνε με τη Σχολή και θα δεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου