Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. -Δυο ελαφρά τραυματίες

Επίθεση σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν κουκουλοφόροι στην οδό Αντωνιάδου στο ύψος της ΑΣΟΕΕ, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ολα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για να παρέμβει σχετικά με έναν επιδειξία στην οδό Πατησίων 70. Αμέσως η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ανταποκρίθηκε, σπεύδοντας στο σημείο. Οταν ωστόσο, πέρασαν από την ΑΣΟΕΕ,, άγνωστοι επιχείρησαν να τους επιτεθούν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκαν

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αντιλήφθηκαν την προσπάθεια επίθεσης και απομακρύνθηκαν τάχιστα από το σημείο. Ωστόσο, φαίνεται πως οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να τραυματιστούν ελαφρά. Ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση και ο δεύτερος τραυματίστηκε σε αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διαφύγει γρήγορα από το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου