Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ξυδάκης για εκδηλώσεις για 25η Μαρτίου: «Η μουρλοκακομοίρα, η θεούσα με τη στέκα και το εκθαμβωτικό κιτς, πληρωμένο με κρατικό χρήμα»

 

Πριν μερικές μέρες ο Νίκος Ξυδάκης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για «κω@@δεξιούς», τώρα προκαλεί εκ νέου αντιδράσεις με όσα γράφει σε άρθρο του στο tvxs.gr

Με αφορμή, λοιπόν, τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, γράφει για όλα όσα του φαίνονται κιτς και τον ενοχλούν ιδιαιτέρως.

Όπως για παράδειγμα για τη Λίνα Μενδώνη: «Το kitsch είναι το διαρκώς, δαιμονικώς, διπλό μα ίδιο πρόσωπο: η θεούσα με τη στέκα και ο παιδοβιαστής. Είναι η Νέα Δημοκρατία του Σαλό».

Για άλλους υπουργούς: «Το kitsch είναι οι απευθείας αναθέσεις και οι σκανδαλώδεις υπερτιμολογήσεις της Νικολάου, οι μπίζνες και τα ψέματα της Κεραμέως, η μπαναλιτέ χυδαιότητας του Γεωργιάδη, είναι τα μυστικά κονδύλια του Μηταράκη, είναι οι πραιτωριανοί του Χρυσοχοΐδη, ο κυνισμός της τρόικας Μαξίμου, σαν να μην υπάρχουν δικαστές, σαν να μην υπάρχει αύριο».

Για τη Γιάννα Αγγελοπούλου: «Έλαμπε το kitsch στο επιδεικνυόμενο πιρπιρί (όχι στο πιρπιρί)».

Για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Υψηλοί προσκεκλημένοι; Ημίψηλοι. Ο μόνος αρχηγός κράτους ήταν ο Πρόεδρος της Κύπρου. Οι Προστάτιδες Δυνάμεις έστειλαν δευτερότριτους. Είναι κι αυτό δείγμα του μητσοτάκειου κύρους, μαζί με το εξώφυλλο του Spectator που τον παρουσίασε ημίγυμνο, σαν μουρλοκακομοίρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου