Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Παίδων «Αγία Σοφία»: Συνελήφθη ο τραυματιοφορέας – Δίωξη για κακουργήματα

Ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, άσκησε η Εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία που καταγγέλθηκε από συνάδελφό του. Ο τραυματιοφορέας, ο οποίος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων, συνελήφθη μετά από έρευνα των Αρχών στο σπίτι του.
Κακοποίηση δύο ανηλίκων

Την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, που οδήγησε στη δίωξή του, διενήργησε η εισαγγελέας Χαιδω Ζούγρη κατόπιν παραγγελίας της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες περί κακοποίησης δύο ανηλίκων και Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο που κατέληξε στο ότι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για ανάρμοστη συμπεριφορά του συγκεκριμένου εργαζόμενου στο Παίδων.

Ο κατηγορούμενος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου