Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Γιατί οι διαδηλώσεις που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσαν τα κρούσματα

 

5115270

Τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πείθουν κανέναν

Το επιχείρημα-καραμέλα που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην αναλάβει τις ευθύνες του, επειδή εδώ και ένα εξάμηνο έχει βγάλει τους οπαδούς του στον δρόμο, είναι πως για τη μετάδοση του ιού ευθύνεται ο συνωστισμός και ο συγχρωτισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σόρι κιόλας, αλλά πριν ξεκινήσουν οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ επιτρέψει στη νεολαία του να οργανώνει συλλαλητήρια για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, τα αιτήματα του Κουφοντίνα στη συνέχεια και μετά για την αστυνομική βία, ο ίδιος αριθμός εργαζομένων και πολιτών έμπαινε στα λεωφορεία, στο μετρό, στα τρόλεϊ και στον Ηλεκτρικό.

Γιατί τότε δεν είχαμε ξεπεράσει τα 1.000 κρούσματα; Γιατί ο αριθμός των μολυσμένων εκτοξεύτηκε όταν επικράτησε ένα «χυμαδιό» στο κέντρο της Αθήνας; Για να μην αναφερθούμε στις «μαζώξεις» των επαναστατών έξω από μπαράκια των Εξαρχείων μετά από κάθε πορεία για τον Κουφοντίνα. Ολοι αυτοί οι ακτιβιστές «βολτάνθρωποι», που «άγονται και φέρονται» όταν πέσει το καθοδηγητικό σύνθημα από την Κουμουνδούρου, δεν έχουν ευθύνη όταν μετά από κάθε «επαναστατική» τους δράση μπαίνουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς και συγχρωτίζονται με κόσμο που τα χρησιμοποιεί για να πάει στη δουλειά του και όχι για να κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, για να πετάει πέτρες και Μολότοφ στα ΜΑΤ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου