Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

 

Μαχαίρωσαν 35χρονο στο κεφάλι. Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, ένας 35χρονος από το Ιράν δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από δύο άντρες οι οποίοι κατάφεραν να τον τραυματίσουν στο κεφάλι.

Οι δράστες οι οποίοι φορούσαν κράνη και ο ένας είχε στην πλάτη μαύρο σακίδιο, επιβιβάστηκαν στη συνέχεια σε μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού και τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τους δράστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι δεν έχει διευκρινιστεί για την ώρα αν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο πριν την επίθεση ή αν υπήρχαν αλλά κίνητρα.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δύο ατόμων είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου