Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ο Τσίπρας απέκτησε… προσωπικό σκηνοθέτη – Τον ακολουθεί όπου πηγαίνει

 Χαρακτηριστικά παράταξης αρχίζει να αποκτά ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να βαδίζει στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, αντιγράφοντας πιστά όχι μόνο την κινησιολογία, αλλά και τις… επιλογές του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε εσχάτως και δικό του σκηνοθέτη.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κωνσταντάτο (ο οποίος εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha). Σαν άλλος Τάσος Μπιρσίμ, έχει γίνει σκιά του προέδρου και ανέλαβε, φυσικά, και τις τελευταίες παρουσιάσεις, όπως αυτή για το πρόγραμμα του ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου