Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Τι; Είσαι Έλληνας; Ντροπή σου! – Του Δημήτρη Καραμπουρούνη

 

Φυσικά ο τίτλος δεν ισχύει, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό είναι το ρεζουμέ της επίθεσης γνωστής εφημερίδας κατά των σούπερ μάρκετ “Μασούτης”, τα οποία “έκαναν το τραγικό λάθος” να παραμένουν ελληνικά, σε μία εποχή που απαγορεύεται να είσαι Έλληνας, από ότι φυσικά όλα δείχνουν με βάση την επίθεση που εξαπέλυσε η γνωστή εφημερίδα κατά του Μασούτη, γιατί τόλμησε να παίξει τον Εθνικό μας Ύμνο στα σούπερ μάρκετ του ο άνθρωπος!

Γιατί κύριοι απαγορεύεται ένα σούπερ μάρκετ να παίζει από τα μεγάφωνά του τον εθνικό ύμνο της χώρας που σε αυτή ζει;

Γιατί ένας επιχειρηματίας θα πρέπει να λογοδοτεί επειδή είναι και παραμένει Έλληνας;

Γιατί τόσο μίσος για κάθε τι Ελληνικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου