Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Nα εδώ ο πατέρας της Αχτσιόγλου λέει «έξυπνα τιπς και νομικά κόλπα» για να μην κατηγορηθείτε όταν σας συλλάβουν

Στον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο οργανώνουν διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας, αλλά τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος "εκπαιδεύονται" πριν βγουν στους δρόμους για το πως θα συμπεριφερθούν σε περίπτωση που τα όργανα της τάξεως τους συλλάβουν.

Το ρόλο της σχετικής επιμόρφωσης έχουν αναλάβει διάφοροι δικηγόροι της αριστεράς, που σε διάφορες διαδυκτυακές εκδηλώσεις, παραδίδουν μαθήματα τακτικισμού και έξυπνων κινήσεων, ώστε να μη την πατήσουν οι "σύντροφοι" τους από τους αστυνομικούς σε περίπτωση που τους συλλάβουν σε κάποια πορεία.Εις εκ των «προφεσόρων» - καθοδηγητών και ο Θεμης Αχτσιόγλου, δικηγόρος και πατέρας της πρώην Υπουργού της αριστεράς Ε. Αχτσιόγλου, ο οποίος όπως θα ακούσετε στο αποκαλυπτικο ηχητικό "ντοκουμεντο" παραδιδει οδηγίες προς τους εν δυνάμει "παραβατικούς" συντρόφους του.

Μιλάμε οι άνθρωποι κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι, λες και το κάνουν σκόπιμα και βάση σχεδίου το «νταβαντούρι» με την ΕΛ.ΑΣ στις γειτονιές της Αθήνας.




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου