Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Νέες βόμβες Λακόπουλου κατά Πολάκη: Ανοησίες το «θα ξανάρθουμε και θα ναι αλλιώς»

H (νέα) ανάλυση του δημοσιογράφου και τακτικού συνομιλητή του Αλέξη Τσίπρα

Μια ντουζίνα στελέχη, για την ακρίβεια περίπου 85 τον αριθμό, λείπουν από τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ελκυστικό και να κερδίσει τις εκλογές.

Σε αυτή την  (νέα) ανάλυση προβαίνει ο δημοσιογράφος και τακτικός συνομιλητής του κ. Τσίπρα, Γιώργος Λακόπουλος υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός χρειάζεται αυτή την ώρα 100 άφθαρτα πρόσωπα για τις εκλογές και τα οποία θα αξιοποιήσει στην κυβέρνησή του.

Με βάση τους υπολογισμούς του κ. Λακόπουλου από το face control που έκανε στα «150 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τα 41 του Πολιτικού Συμβουλίου, τα 20 της Πολιτικής Γραμματείας και τους 90 κοινοβουλευτικούς», είναι ζήτημα, λέει, αν υπάρχουν 15 πρόσωπα που να μπορούν να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας.

Άρα, κατά τον έγκριτο αναλυτή, θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να ψάξει άμεσα να  βρει τους υπόλοιποπυς 85 προκειμένου να τους εμφανίσει στον κόσμο προεκλογικά. Μάλιστα, όπως κατά καιρούς συνηθίζει, προκαλώντας εσωκομματικές αντιδράσεις, ο Γ. Λακόπουλος κάνει έμμεσες ονομαστικές αναφορές σε πρόσωπα που ο ίδιος θεωρεί βαρίδια και αποτυχημένους. 

Στο εν λόγω άρθρο του αυτά τα στελέχη είναι ο Παύλος Πολάκης, η Ρένα Δούρου και ο Νίκος Βούτσης: « Οι ανοησίες του τύπου «θα ξανάρθουμε και θα είναι αλλιώς» (σ.σ: αυτό έχει πει ο Παύλος Πολάκης), «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε  αμέσως τις ευθύνες μας»(σ.σ: αυτό είπε σε συνέντευξή της στην kontranews η Ρένα Δούρου) και «εμπρός για δημοκρατική αντεπίθεση» (σ.σ.: αυτό είπε σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Αυγή ο Νίκος Βούτσης)  δείχνουν ότι εκτός από ακατάλληλοι είναι και επικίνδυνοι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λακόπουλος επικροτεί την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να ψηφίσει τη συμφωνία για το Ελληνικό παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις: "Η προσωπική απόφασή του να υπερψηφίσει, επί της αρχής, ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ το νομοσχέδιο για την επένδυση στο Ελληνικό, παρά τις αντιδράσεις -και την ανταρσία- κάποιων στελεχών, εγγράφεται ως τομή στην πορεία του κόμματος. Ο  επικεφαλής του άρχισε να σπάει αυγά και να παρακάμπτει τις επιμέρους επιλογές προσώπων και συσπειρώσεων".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου