Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Κυρίτσης και Λάμπρου διαφωνούν με την υπερψήφιση της σύμβασης για το Ελληνικό από τον ΣΥΡΙΖΑ

 Δημοσιεύθηκε: 24/03/2021

Έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις προκαλεί η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το Ελληνικό από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για την ψήφιση της σύμβασης για το Ελληνικό, άσκησε ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κυρίτσης.

 Ο ίδιος με ανάρτησή του, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με βάση τις αντιρρήσεις του στη Βουλή, δεν έπρεπε να ψηφίσει τη σύμβαση για το Ελληνικό καθώς «ξηλώνει» τη σύμβαση που είχε ο ίδιος επιτύχει.

 Η ανάρτησή του στο twitter:

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ με βάση τις αντιρρήσεις του στη Βουλή, δεν έπρεπε να ψηφίσει τη σύμβαση για το Ελληνικό, η οποία είναι το ξήλωμα, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, της σύμβασης που είχε ο ίδιος επιτύχει, εξουδετερώνοντας το αίσχος που είχε αφήσει πίσω του ο Σαμαράς Δίχως κέρδος κέρατα

  Παράλληλα, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου, με ανάρτησή του στο facebook τάχθηκε κατά της απόφασης του κόμματος για υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το Ελληνικό.

 Panos Lambrou

Σύμβαση για το Ελληνικό: ΟΧΙ ευχαριστώ....

    "Η επένδυση στο Ελληνικό πρέπει να προχωρήσει" δήλωνε χθες ο Αλέξης Τσίπρας από βήματος Βουλής, στη συζήτηση για την Κύρωση της σύμβασης, δίνοντας σινιάλο ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει τη συμφωνία, προσπερνώντας δίχως μια συγγνώμη, την εποχή που μαζί με άλλους συντρόφους, έκοβαν τα κάγκελα στο Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου