Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Αυτοκτόνησε ο Κωνσταντίνος Κατσιφας!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Τρια χρόνια μετά την αποτρόπαια δολοφονία του από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας που τον κυνηγούσε στο Βουλιαρατι μεγάλο απόσπασμα της αστυνομίας με ελικόπτερο.
Οι αλβανικές εισαγγελικές αρχές ανακοινωσαν ότι ο Κατσιφας σύμφωνα με το πόρισμα τους τελικά αυτοκτόνησε.
Οι δικαστές αφού περατωσσν την έρευνα τους έβγαλαν το πόρισμα ότι ο Κώστας Κατσιφας αυτοκτόνησε και ενώ είχε ανταλλάξει πυρά με τους διώκτες του αφού ήταν περικυκλωμένος στα βουνά από αστυνομικούς της ομάδας Renea.
Πολύ βολικό το πόρισμα της εισαγγελίας του Αργυροκάστρου αφού με την εκδοχή της αυτοκτονίας κλείνει αναίμακτα και χωρίς ευθύνες για την αλβανική πλευρά το θέμα.
Όπως είναι φυσικό παραβλέπει όλες τις πιέσεις , τους προπηλακισμούς των προηγούμενων ημερών , την κράτηση του Κατσιφα και το κλίμα προκλήσεων και τρομοκρατίας που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες εις βάρος του Κωνσταντίνου δύο ημέρες πριν την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.
Το πόρισμα της εισαγγελίας αποτελεί ένα είδος ξεπλύματος των αλβανικών αρχών που φέρουν την ευθύνη για το γεγονός της δολοφονίας του ομογενή από την Βόρειο Ήπειρο και για τον τρόπο που χειρίστηκαν την περίπτωση Κατσιφα που τον οδήγησαν στο θάνατο.
Ας σημειωθεί ότι η οικογένεια δεν μπόρεσε για πολλές ημέρες να πάρει την σωρό του δολοφονημένου Κωνσταντίνου , δεν πήγε άμεσα ιατροδικαστής της οικογένειας για πόρισμα , η σωρός του μεταφέρθηκε στα Τίρανα και η ταφή του καθυστέρησε πολλές ημέρες.
Το πόρισμα αυτό αποτελεί ύβρη στην μνήμη του ενώ είναι βολική εκτίμηση για την αλβανική πλευρά ότι αυτοκτόνησε .
Από ότι φαίνεται από το πόρισμα όμως ο Κατσιφας είχε ξεκάθαρα αυτοκτονικές τάσεις !!!
Aimilios Pattakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου