Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "30 May Web 31 May 101 στο ΜΕΓΑΡΟ MEGA Éς Συνεδριακό Κέντ "Banquet" ational Confere et Hall A. Ζηλιασκόπουλος"

Ο κύριος Θανάσης Ζηλιασκόπουλος που διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στον ΟΣΕ την περίοδο 2010-2015, ήταν μιά εξαιρετική επιλογή της τότε κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, καθώς ήταν από τους λίγους που κατάφεραν να βάλουν μιά τάξη στον οργανισμό.
Ο άνθρωπος αυτός καταγγέλει λοιπόν σημεία και τέρατα, όπως ότι:
▪︎βρήκε τότε 130 εργαζομένους στον ΟΣΕ με αποδοχές μεγαλύτερες του Διευθύνοντος Συμβούλου,
▪︎μία εταιρεία με την επωνυμία Πρόοδος που είχαν συστήσει εργαζόμενοι του ΟΣΕ και έκανε παράνομο εμπόριο σκράπ απομυζώντας τον οργανισμό,
▪︎βαγόνια που εξαφανίζονταν γιατί κάποιοι υπάλληλοι τα νοίκιαζαν με το αζημίωτο σε ιδιώτες,
▪︎μηχανοδηγούς που οδηγούσαν τραίνα σε ερημικά σημεία, μετάγγιζαν τα καύσιμα σε βυτία και τα πούλαγαν σε κυκλώματα
και άλλες τέτοιες χαριτωμένες ιστορίες.
Το πιο σοβαρό ομως ήταν ότι, όταν έληξε η σύμβαση του Διευθυντη Ασφαλείας των τραίνων, ο Σπίρτζης δεν την ανανέωσε με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος να επωμιστεί και τα καθήκοντα του διευθυντής ασφαλείας και να υποχρεωθεί να υπογράφει οτι καθε συρμός που έφευγε ήταν ασφαλής.
Το 2015 ο Ζηλιασκόπουλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τον Σπίρτζη και αποχώρησε απ´τον ΟΣΕ.
Και τώρα που διορίστηκε μέλος της τριμελούς επιτροπής εμπειρογνωμώνων για τη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών, ο Σύριζα αντέδρασε με αποτέλεσμα ο ανθρωπος αυτός να αποχωρήσει και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου