Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Εκπρόσωπος του προέδρου της ΓΣΕΕ κάλεσε τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο, αγνοώντας ότι έχει πεθάνει!


Σε μια αδιανόητη καταγγελία, προχώρησε η σύντροφος του αείμνηστου αγωνιστή της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου.

Τι ανέφερε; Πως εκπρόσωπος του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου, επικοινώνησε μαζί της και της μετέφερε αίτημα του προέδρου της Συνομοσπονδίας να κληθεί ο κ. Γλέζος στο συνέδριο που ξεκινάει αύριο, Πέμπτη, αγνοώντας προφανώς πως έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 3 χρόνια…

Η ανάρτησή της στο Facebook:

Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει
  • Καλημερα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο,
  • Τι θα θέλατε;
  • Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ.Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.
  • Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;
  • Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα.....
Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη "δυσάρεστη" θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;

Πάντως, σε επικοινωνία του ethnos.gr με τη ΓΣΕΕ διευκρινίστηκε πως υπήρξε μπέρδεμα με τους τηλεφωνικούς αριθμούς, καθώς η εκπρόσωπος του κ. Παναγόπουλου ήθελε μεν να καλέσει στο συνέδριο τον Μανώλη Γλέζο, όχι όμως τον αποθανόντα αλλά έναν συνονόματό του ο οποίος είναι πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ σε περιοχή της Αττικής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου