Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Σύλληψη των 14 ατόμων. Η πλαστή ταυτότητα, το «επαναστατικό ταμείο» και οι… καταθέσειςΗ πλαστή ταυτότητα, με την οποία ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου είχε ανοίξει λογαριασμό στη Western Union, οδήγησε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στον εντοπισμό και τη σύλληψη των 14 ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο»....
Η Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος, μετά από εισαγγελική εντολή για άνοιγμα λογαριασμών του προφυλακισμένου για το «τρομοδέμα» στον Λουκά Παπαδήμο, εντόπισε τον συγκεκριμένο λογαριασμό καθώς και ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα -πριν από τη σύλληψή του- έμπαιναν σε αυτόν μικρά χρηματικά ποσά (από 50 έως 200 ευρώ).  Αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ορισμένοι απ’ τους συλληφθέντες να μην είχαν εικόνα για τις δράσεις του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, οι αστυνομικοί -με βάση και το παρελθόν κάποιων απ’ τους συλληφθέντες- εκτιμούν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από έκνομες ενέργειες με στόχο τη χρηματοδότηση του ένοπλου αντάρτικου πόλεως. Κανείς, πάντως, δεν έχει κατηγορηθεί για εμπλοκή σε τρομοκρατία.  Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε για πρώτη φορά να συνδέσει οικονομικές συναλλαγές με πρόσωπο που κατηγορείται για τρομοκρατική δράση. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα και αύριο στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν και θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις αναφορικά με το γιατί κατέθεταν χρήματα στον λογαριασμό του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου