Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Δείτε πως βάφτισε η ΑΥΓΗ τον Βούτση επειδή ο Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε πρώτος τους 2 στρατιωτικούς


Η επίσκεψη Κεφαλογιάννη –του πρώτου Έλληνα ή Ευρωπαίου αξιωματούχου- τη Δευτέρα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Αδριανούπολης δεν απασχόλησε καθόλου τα ενημερωτικά μέσα που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν της αφιέρωσαν ούτε μισή αράδα.
Δύο μέρες μετά ο πρόεδρος της Βουλής ξαφνικά ανακοινώνει ότι το απόγευμα θα τους επισκεφτεί. Και μπράβο του.  Περιμένουμε τώρα από τα μέσα ΣΥΡΙΖΑ καταιγισμό.
Παρατήρηση: Τα παιδιά έχουν άμεση ανάγκη κορυφαίου επιστημονικού συνεδρίου Ψυχιατρικής. Που θα τους βοηθήσει να θεραπευτούν από το σύνδρομο του «πρώτος» αφού για να βρουν μια πρωτιά βάφτισαν τον Βούτση "πρώτος Έλληνας πολιτειακός παράγοντας που θα τους επισκεφτεί"
Ψυχοφάρμακα ή σκληρά ναρκωτικά; Ποιος ξέρει;
Διαβάστε πως μεταδίδει την είδηση η ΑΥΓΗ:
Ο Ν. Βούτσης επισκέπτεται σήμερα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα και αμέσως μετά ο πρόεδρος της Βουλής θα κάνει δηλώσεις
Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα και αμέσως μετά ο πρόεδρος της Βουλής θα κάνει δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτειακός παράγοντας που θα τους επισκεφτεί σήμερα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Η επίσκεψη αυτή κατέστη δυνατή κατόπιν εντατικών διαβουλεύσεων των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών με την τουρκική πλευρά.

Ο κ. Βούτσης θα μεταφέρει στους Έλληνες στρατιωτικούς την ομόθυμη στήριξη του Κοινοβουλίου και θα τους διαβεβαιώσει για τις άοκνες προσπάθειες της Ελλάδας με στόχο την άμεση απελευθέρωσή τους. Θα του δοθεί επίσης ευκαιρία να δει από κοντά τις συνθήκες κράτησής τους.

Ο πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τις οικογένειες των στρατιωτικών εκφράζοντας τη συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στην περιπέτεια των παιδιών τους και την ετοιμότητά της να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Ο κ. Βούτσης θα μεταβεί στην Αδριανούπολη από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται, συνοδευόμενος από επίσημη αντιπροσωπεία, για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων για τον εορτασμό της 25ης επετείου από την ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Συνεργασία των χωρών του Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου