Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΠΙΝΑΚΕΣ! Φοιτητικές εκλογές: Πρωτιά για ΔΑΠ - Μόλις στο 2% η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ
[Χαβούζα πραγματική η Αθήνα με αποτελέσματα ντροπής σε ΕΜΠ και ΕΚΠΑ σε αντίθεση με τη ΘΕσσαλονίκη με το ΑΠΘ και το ΠΑΜΑΚ ]
Σε χαμηλά επίπεδα η συμμετοχή - ΠΑΣΠ και ΠΚΣ σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι
Ομαλά διεξήχθησαν σήμερα οι φοιτητικές εκλογές στη χώρα, με εξαίρεση την αποχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από τη διαδικασία.
Η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής, η συμμετοχή κυμάνθηκε στα (σχετικά χαμηλά) περυσινά επίπεδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των παρατάξεων, συνολικά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι και πάλι πρώτη δύναμη, με την ΠΑΣΠ και την ΠΚΣ να κυμαίνονται σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι. Η ΕΑΑΚ φαίνεται να κυμαίνεται στα περυσινά επίπεδα, ενώ το BLOCO, η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να περιορίζεται σε πολύ χαμηλό ποσοστό, της τάξεως του 2%.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει ενιαίο φοιτητικό όργανο καταμέτρησης και οι παρατάξεις ανακοινώνουν ξεχωριστά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Σε ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναφέρεται: «Οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί σε όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τις κατά τόπους οργανώσεις, η συμμετοχή παρέμεινε στα περσινά επίπεδα, απόδειξη ότι οι φοιτητές αγνόησαν το κλίμα τρομοκρατίας που μεθόδευσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εκείνοι που επενδύουν στην αποχή.

Στα Πανεπιστήμια, με ενσωματωμένο το 18% των φοιτητικών συλλόγων, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ λαμβάνει ποσοστό που αγγίζει το 48%, καταγράφοντας άνοδο δύο ποσοστιαίων μονάδων. Μάλιστα, αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό της τελευταίας δεκαετίας. Ελαφρώς πτωτικά κινούνται ΠΑΣΠ και ΠΚΣ, διατηρεί τις δυνάμεις της η ΕΑΑΚ, ενώ το BLOCO, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, καταποντίζεται σε ποσοστό κάτω του 2%.

Στα ΤΕΙ, πάλι με ενσωματωμένο το 20% των φοιτητικών συλλόγων, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχος, καταγράφοντας ποσοστό περίπου 60%, το οποίο είναι ανοδικό συγκριτικά με την περσινή χρονιά, με την ΠΚΣ να εμφανίζεται ως η επικρατέστερη για να καταλάβει τη δεύτερη θέση».

Ισμήνη Χαραλαμποπούλου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Σύμφωνα με τους Κνίτες η ΔΑΠ σε 159 απ' τις 200 σχολές που τους βολεύουν (κάθε χρόνο αυτό κάνουν... βάζουν σχολές που έχουν μεγάλα ποσοστά για να εμφανίσουν υψηλό ποσοστό και να κάνουν την προπαγάνδα τους και αυτές που δεν έχουν μεγάλο ποσοστό τις ενσωματώνουν μετά απο κανα 2-3 μέρες που έχει ξεφουσκώσει η είδηση και δεν τους νοιάζει να πέσει το ποσοστό τους), πήρε 42% στα ΑΕΙ και 50% στα ΤΕΙ (με ενσωματωμένες 43 από τις 66 σχολές)Ενώ σύμφωνα με τους άπλυτους των ΕΑΑΚ η ΔΑΠ πήρε 40% σε 108 σχολές ΑΕΙ και 40,5% σε μόνο 7 σχολές ΤΕΙ


Φυσικά ο όνειδος των ΑΕΙ είναι το Μετσόβιο όπου η ΔΑΠ κέρδισε οριακά με 23%, ενώ Κνίτες, Λαφαζάνης και άπλυτοι πήραν συνολικά 53%!!!


Μια απ' τα ίδια και στο ΕΚΠΑ  με τη ΔΑΠ να κερδίζει μάλλον οριακά (αν και οι Κνιτες εμφανίζονται μπροστά στην κάρτα αφού έχουν βάλει προς το παρόν όσα αποτελέσματα τους βολεύουν) αλλά Κνίτες, Λαφαζάνης και άπλυτοι να παίρνουν πάνω από 50%!!! ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΑΘΗΝΑ! 


Αντίθετα η ΔΑΠ κερδίζει με 73% στο ΠΑΜΑΚ και με 45% στο Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου