Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Άδωνις: Πάρτε ένα τηλέφωνο τον Τσακαλώτο να μας πει για τη μίζα


Την σιωπή του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης μετά τα νέα στοιχεία που έφεραν στο φως τα Παραπολιτικά στηλίτευσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης την Κυριακή, καλώντας εκ νέου την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ να λάβει θέση και να δώσει καθαρές απαντήσεις.

Μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο Αδ.Γεωργιάδης ανέφερε μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Εδώ και δύο εβδομάδες βγαίνει ένας κύριος Λιβανός και λέει ότι του ζήτησαν μίζα. Χθες δημοσιεύτηκαν στα Παραπολιτικά φωτογραφίες από τη συνάντηση. Ο κύριος Τσακαλώτος, δεν αισθάνεται την ανάγκη να πει ότι πρέπει να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του;».
Και ρώτησε τον παρουσιαστή της εκπομπής: «Τον παίρνετε ένα τηλέφωνο; Εγώ θέλω, ως πολίτης και ως βουλευτής, να κάνει μήνυση στον κύριο Λιβανό και να πάνε στα δικαστήρια και να αποδειχθούν όλα αυτά αν είναι αλήθεια ή όχι».
«Αλλά αν δεν μιλάει καθόλου ούτε ο Τσακαλώτος, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο φλύαρος Τζανακόπουλος, τότε κάτι πολύ σοβαρό κρύβεται» τόνισε χαρακτηριστικά. Επανειλημμένα δε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως στην υπόθεση Novartis ο ίδιος και οι άλλοι εμπλεκόμενοι έκαναν μήνυση στους μάρτυρες που τους κατηγορούσαν επειδή θεωρούσαν ότι συκοφαντήθηκαν.
Και στη συνέχεια ανέφερε: «Το μεγάλο θέμα είναι ότι ο Τσακαλώτος και οι συνεργάτες του δεν κάνουν μήνυση στον κ. Λιβανό, επειδή αν κάνει μήνυση θα μπορεί ο Λιβανός να πάει στο δικαστήριο και προς υπεράσπισή του, βάσει του νόμου Παπαγγελλόπουλου, να χρησιμοποιήσει τα ηχητικά που έχει».
«Τα ηχητικά που έχει [ο Λιβανός] δεν μπορεί να τα βγάλει αν δεν του κάνουν μήνυση» υπογράμμισε ο Άδ.Γεωργιάδης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου