Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Αυτοί είναι οι ισοβίτες που απέδρασαν

Αυτοί είναι οι ισοβίτες που απέδρασαν
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει η μαρτυρία ενός οδηγού λεωφορείου που βρισκόταν χθες κοντά στο σημείο απόδρασης των τεσσάρων κακοποιών (οι δύο συνελήφθησαν λίγα λεπτά μετά).
Ο αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν κοντά στην πύλη Ε3 του λιμανιού ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. πως οι δύο σκληροί ισοβίτες που αναζητούνται επιβιβάστηκαν, αμέσως μετά την απόδραση, σε δύο διαφορετικά βαν, τα οποία τους ανέμεναν σε παρακείμενο στενό.
Η μαρτυρία αυτή αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ανακύπτει το ισχυρό ενδεχόμενο οι δύο δραπέτες να είχαν οργανώσει την απόδρασή τους μέσα από τις φυλακές και πριν από την αναχώρησή τους για την Κρήτη.
Πρόκειται για δύο Αλβανούς, με βαρύ ποινικό μητρώο, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών και ανθρωποκτονίας και είναι καταδικασμένοι σε δις ισόβια. Ο λόγος για τους Χαλίλι Τζουλιάνο και Ντόντζι Αλφόνσο, φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύει σήμερα το zougla.gr.


(Ο Χαλίλι Τζουλιάνο αριστερά και ο Ντόντζι Αλφόνσο δεξιά)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαλίλι Τζουλιάνο έχει καταδικαστεί σε ισόβια, για τη δολοφονία ενός παιδιού στην Καλαμάτα και του πατέρα του. Ο εν λόγω ισοβίτης φέρεται να είναι συγκατηγορούμενος του διαβόητου κακοποιού Βασίλη Βαρελά (πρόκειται για τον κασκαντέρ του Τσακ Νόρις σε ταινίες του '80).

Ο Τζουλιάνο αποπειράθηκε το 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια να εκτελέσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του.

Ο έτερος δραπέτης, ο Ντόντζι Αλφόνσο, έχει εμπλακεί σε ληστείες και έχει καταδικαστεί για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Το χρονικό της απόδρασης

Η απόδραση από το λιμάνι του Πειραιά σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής 11 κρατουμένων με βαν της αστυνομίας από την Αθήνα στην Κρήτη.

Λίγο πριν από την αναχώρηση του πλοίου με προορισμό τα Χανιά, τέσσερις κρατούμενοι κατάφεραν να σπάσουν τα δεσμά τους και διέφυγαν τρέχοντας στους εξωτερικούς χώρους του λιμανιού.

Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή λιμενικών, κατόρθωσαν να πιάσουν τους δύο από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου