Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο Γ. Μπουρνούς (ΦΩΤΟ) αναλαμβάνει προϊστάμενος Στρατηγικής Επικοινωνίας του πρωθυπουργού

«Μέγιστη δυνατή ενότητα και αλληλεγγύη»

Είναι ενταγμένος στην προεδρική τάση Ενωτική Κίνηση (στην αριστερή πτέρυγα της) και θεωρείται ότι διατηρεί καλές σχέσεις με άλλα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από τη Νεολαία. Επιπλέον, στη Νεολαία είχε γνωριστεί και διατηρεί έκτοτε φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα....

 



 Όσοι τον γνωρίζουν καλά, καταλογίζουν στα θετικά του την οξεία πολιτική αντίληψη και την εμπειρία του (παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του), καθώς και την ψύχραιμη αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων.
Είναι 38 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τις Νέες Τεχνολογίες, στο Τμήμα ΕΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου