Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ@ΛΟΙ!!! Άγριο κράξιμο Τατσόπουλου σε Δήμητρα Λιάνη


Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και το βιβλίο της "Η οργή του Ανδρέα", που κυκλοφόρησε σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2015 από τις εκδόσεις Λιβάνη, βρέθηκαν στο στόχαστρο του Πέτρου Τατσόπουλου. Μέσω ανάρτησής του στο Facebook,
ο πρώην βουλευτής και γνωστός συγγραφέας το χαρακτηρίζει "ό,τι πιο χυδαίο, ξενοφοβικό, εθνικιστικό, θρησκόληπτο και συνωμοσιολάγνο έχει γραφτεί".

«Θα αποτελεί τα επόμενα χρόνια σταθερό σημείο αναφοράς για όσους μελετούν τον ελληνικό εθνολαϊκισμό» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πέτρος Τατσόπουλος, σημειώνοντας πως «αποτυπώνει με τον πιο παραστατικό τρόπο πώς το πάλαι ποτέ "βαθύ ΠΑΣΟΚ" μπόλιασε τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ κι έδωσε ζωτικό χώρο για να ευδοκιμήσουν παρασιτικά πολιτικά μορφώματα, όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή».

Εκτιμά μάλιστα ότι η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι η... συγγραφέας του βιβλίου. «Έχοντας γνωρίσει τη συγγραφέα το 2003, αποκλείω (σχεδόν) κατηγορηματικά την πιθανότητα να το έγραψε μόνη της. Όχι επειδή είναι τόσο... καλογραμμένο -το αντίθετο ισχύει- αλλά επειδή η πληθώρα στοιχείων που παραθέτει (και διαστρεβλώνει) μαρτυράει μια ολόκληρη ομάδα "ερευνητών" (ο Θεός να τους κάνει). Πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται η Δήμητρα να έγραψε μερικά μόνο κομμάτια και να έβαλε την υπογραφή της στο όλο εγχείρημα».






Και καταλήγει: «Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να το διαβάσει όποιος θέλει να καταλάβει πώς φθάσαμε στο σημερινό χάλι και πόσο δύσκολη (σχεδόν αδύνατη) θα είναι η πορεία προς την ανάκαμψη, όσο εξακολουθούμε να κουβαλάμε τα ίδια μυαλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου