Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Δήλωση σοκ "πλανητάρχη" προς Ρωσία: Θα μας ενώσουν οι εξωγήινοι...

alien
Είναι γνωστό πως υπάρχουν αρκετοί ερευνητές, οι οποίοι υποστηρίζουν την επίσκεψη εξωγήινων όντων στον πλανήτη γη. Αυτό που, μάλλον δεν το γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι άλλοι το φτάνουν πιο μακριά, υποστηρίζοντας πως οι μεγάλες κυβερνήσεις υφίστανται έλεγχο από αυτούς. Φυσικά, από την άλλη μεριά, υπάρχουν πολιτικοί που δίνουν αγώνα για να εξαλείψουν τη γενικότερη εικασία της ύπαρξης εξωγήινων. Άλλοι πάλι ρίχνουν απλά «λάδι» στη φωτιά… Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, συγκεκριμένα, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός της Ελβετίας το 2013, όταν κάλεσε τον πρόεδρο Ομπάμα να πει στον κόσμο την αλήθεια σχετικά με τους εξωγήινους, πρόσθεσε πως αν οι ΗΠΑ αρνηθούν να το κάνουν, θα το κάνει η Ρωσία για αυτούς. Ξεχωρίζει, όμως, σαν δήλωση παραδοχής «εξωγήινης» επίσκεψης στον πλανήτη μας, σύμφωνα με
πληροφορίες του voicenews.gr, ο Αμερικανός πρόεδρος Ρέιγκαν, όταν το 1980 σε γενική συνέλευση του ΟΗΕ το 1987 είπε: «..Όσο αφορά τους ανταγωνισμούς μας ..σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανίζονταν αν έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μία γενική απειλή προερχόμενη από όντα άλλων κόσμων. Κι εγώ σας ερωτώ, μήπως υπάρχει ήδη ανάμεσα μας κάποια εξωγήινη δύναμη»; Ο Ρέιγκαν, να σημειώσουμε, είχε αποκαλύψει πως στη διάσκεψη της Γενεύης είχε ζητήσει από τον Γκορμπατσόφ να έχει στο νου του το ενδεχόμενο μιας εξωγήινης απειλής και της αμερικανοσοβιετικής συμφιλίωσης που θα μπορούσε να προκαλέσει. 
Η δήλωσή του ήταν η εξής:

Φυσικά, την επόμενη ημέρα, οι εφημερίδες της εποχής ακόμα και στην Ελλάδα, θα δημοσιεύσουν την αποκάλυψη του προέδρου προκαλώντας παγκόσμια έκπληξη. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε γίνει μάρτυρας θέασης ΑΤΙΑ, εξού και ο προβληματισμός του στο ζήτημα των Ιπταμένων ΔίσκωνΠαρακάτω άρθρο από την Ελευθεροτυπία της 5ης Μαΐου 1985.
Στο παρακάτω βίντεο, πολιτικοί και επιστήμονες συζητούν σχετικά με επισκέψεις των εξωγήινων στο πλανήτη μας, αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης τους από πολιτικούς, αλλά και κρατικούς οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου