Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Καταρρέει η Γαλλία από τους μετανάστες

metgallia
 Σύμφωνα με το voicenews.gr μετανάστες επιχείρησαν το απόγευμα της Πέμπτης να εισέλθουν στη σήραγγα της Μάγχης, η οποία συνδέει τη Γαλλία με τη Βρετανία. Αστυνομική πηγή αναφέρει το εξής "Διαπιστώσαμε την παρουσία 800-1.000 μεταναστών στην περιοχή της σήραγγας», ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο τοπικοί αξιωματούχοι. Ο αριθμός αυτός χαρακτηρίστηκε πρωτοφανής για μία ημέρα. Κοντά στην είσοδο της σήραγγας πολλοί μετανάστες προσπάθησαν με κάθε τρόπο να επιβραδύνουν την κυκλοφορία για να ανέβουν σε φορτηγά." Ένας φωτορεπόρτερ του πρακτορείου είπε ότι είδε ορισμένους να σκίζουν με κόφτες τα καλύμματα των οχημάτων και να σκαρφαλώνουν στην οροφή τους.
"Οι δυνάμεις ασφαλείας που αναπτύχθηκαν στο σημείο δέχτηκαν βροχή αντικειμένων και έκαναν χρήση δακρυγόνων" ανακοίνωσε η νομαρχία διαβεβαιώνοντας ότι η κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου