Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Τα μελλοντικά σχέδια των τζιχαντιστών αποκαλύπτει πρώην μαχητής του Ισλαμικού Κράτους

0
Μιλάει για επιθέσεις στην Ευρώπη
«Φως» στα μελλοντικά σχέδια των τζιχαντιστών ρίχνει ένας πρώην μαχητής του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος εγκατέλειψε τη Συρία και επέστρεψε στην Ευρώπη όταν είδε τους ομοϊδεάτες του να αποκεφαλίζουν κρατούμενούς τους.
Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο Χάρι Σ. ισχυρίστηκε ότι το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να σχεδιάσει μια σειρά ταυτόχρονων και μεγάλων επιθέσεων σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. «Θέλουν κάτι που θα συμβεί παντού και ταυτόχρονα» είπε ο 27χρονος στο περιοδικό ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι ο ISIS του είχε ζητήσει παλαιότερα να «φέρει τη τζιχάντ στην πατρίδα του».
Ο Χάρι Σ. επέστρεψε στη Γερμανία, απ’ όπου και κατάγεται, και μίλησε στο περιοδικό μέσα από τη φυλακή. Ο πρώην τζιχαντιστής συνελήφθη από άντρες της αστυνομίας με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο της Βρέμης τον Ιούλιο.
Έκτοτε ανακρίνεται καθημερινά από άντρες υπηρεσιών ασφαλείας
και ισχυρίζεται ότι δίνει στις αρχές σημαντικές πληροφορίες για τη δράση των μαχητών του ISIS. «Ο ίδιος λέει ότι εγκατέλειψε τον ISIS μετά από τρεις μήνες επειδή δεν άντεχε τη βαρβαρότητά» γράφει το άρθρο του περιοδικού.
Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε σε προπαγανδιστικό βίντεο της οργάνωσης. Φορώντας στρατιωτικά ρούχα, ο Χάρι Σ. πέρασε μπροστά από την κάμερα κατά τη διάρκεια βίντεο στο οποίο Γερμανοί τζιχαντιστές απειλούσαν να σκοτώσουν τους «άπιστους» και τη Γερμανίδα καγκελάριο.isis
«Το μόνο που χρειάζεται να πάρετε είναι ένα μεγάλο μαχαίρι, να βγείτε στους δρόμους και να σκοτώσετε όποιον άπιστο βρείτε στο δρόμο σας» προέτρεψαν τους υποστηρικτές τους, πριν οι ίδιοι εκτελέσουν δύο κρατούμενους. Μάλιστα, ο Γερμανός ισλαμιστής ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στις εκτελέσεις στην Παλμύρα.
Ο Χάρι αποπειράθηκε τα ταξιδέψει στη Συρία το 2014 μέσω Τουρκίας αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς και επέστρεψε στη Γερμανία. Η αστυνομία της Βρέμης τον ανάγκασε να παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα στο τμήμα και κατάσχεσε το διαβατήριό του. Ο πρώην τζιχαντιστής, όμως, δεν το έβαλε κάτω…
Την άνοιξη της ίδιας χρονιάς χρησιμοποίησε το διαβατήριο κάποιου γνωστού του και κατάφερε τελικά να φτάσει στη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών. Εκπαιδεύτηκε για να στελεχώσει μια ειδική ομάδα που θα έκανε επιχειρήσεις και βομβιστικές επιθέσεις σε αστικές περιοχές. Δεν άντεξε, όμως, και λίγο καιρό αργότερα εγκατέλειψε τη Συρία.


Read more http://apocalypsejohn.com/mellontika-schedia-tzichantiston-apokalipti-machitis-islamikou-kratous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου