Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Βόμβα μεγατόνων! Σκοτώνουν του Έλληνες...

ellinopoul
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί στην ελληνική κοινωνία, 500.000 είναι τα Ελληνόπουλα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Τι σημαίνει όμως πραγματικά να ζει κανείς κάτω από το όριο της φτώχειας;
Τα παιδιά αυτά, δεν έχουν την απαραίτητη σίτιση, γεγονός που οδηγεί αναπόφευκτα στην βλάβη της υγείας τους. Δυστυχώς όμως δεν έχουν ούτε την δυνατότητα να εξασφαλίσουν παροχές υγείας ή τα απαραίτητα φάρμακα.
Πληροφορίες που σύλλεξε το voicenews.gr αναφέρουν πως, το 25% των παιδιών της Ελλάδας ζουν υπό αυτές τις συνθήκες.
Τα ποσοστά της Eurostat μας πληροφορούν πως οι αριθμοί θνησιμότητας σε παιδιά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, ενώ ο παιδίατρος και σύμβουλος γαλουχίας, Στέλιος Παπαβέντσης, επισημαίνει πως «Η κακή διατροφή μιας ολόκληρης γενιάς Ελληνοπαίδων σήμερα θα έχει μακροπρόθεσμα αρνητικές επιπτώσεις και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα δεκαετίες αργότερα, όταν πια αυτά τα παιδιά γίνουν ενήλικες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου