Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ : Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Είμαι ο Χαράλαμπος Καραγιάννης , δεν ανάρτησα όλα τα δημοσιεύματα μου στο σκεπτόμαστε ελληνικά επιφυλάσσομαι να το πράξω ,με βελτιωμένα κείμενα , πάντα μέσα από μαρτυρίες βετεράνων . Άλλοι Λίγο , άλλοι πιο πολύ έχουν κατασταλάξει ότι πρέπει η αλήθεια να μαθευτεί Δυστυχώς ,αρχικά δεν κατέστη δυνατή συμφωνία για ενιαίο κείμενο με άτομα που αντιπροσωπεύουν βετερανους στις πιο κάτω αναφερόμενες μονάδες της Κερύνειας .  Έτσι θα το δημοσιεύσω αποσπασματικά ,διότι το αρχικό αδιόρθωτο κείμενο διοχετεύτηκε σε κλειστή ομάδα χωρίς να ρωτηθώ....

Μέσα από αυτό το κείμενο θα μεταφέρω σε σας την αλήθεια ,κάτι που δεν αξιώθηκαν διαχρονικές κυβερνήσεις .Πως όμως θα μετέφερναν την είδηση ότι ο Δημήτρης  Ιωαννίδης , η Ελλάδα του Ιουλίου 1974  , όχι μόνο πρόδωσε την Κύπρο επιχειρώντας το επιτυχές πραξικόπημα  , πρόδωσε και τους ίδιους τους συνεργάτες του .Διπλό λοιπόν το έγκλημα Ιωαννίδη .επέλεξε τις επίλεκτες άλλα και άλλες  διαλεκτές μονάδες να κάνουν την βρωμοδουλειά .Ύστερα  φρόντισε μέσω των υποτακτικών του να αφανίσει ότι απόμεινε από αυτές τις  μονάδες .πρώτον για να προελάσει  ο τούρκικος στρατός ανενόχλητος σύμφωνα με την ιωαννιδικο τουρκική συμφωνία πάντα όμως με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ  και δεύτερον οι αυτόπτες μάρτυρες της προδοσίας του , να μην υπάρχουν πλέον .αυτό μοιάζει σαν ψέμα είναι όμως η αλήθεια μέσα από πολλές μαρτυρίες , βετεράνων αξιωματικών , οπλιτών κανονικού πεζικού  και καταδρομέων. 
Οι κύριες  μονάδες που έλαβαν μέρος στο πραξικόπημα είναι 1, 361 τάγμα πεζικού με βάση το συγχαρι  2, 281 τάγμα πεζικού με βάση το Διόρειος- Μύρτου  3,  τμήματα της  21ΕΑΝ[επιλαρχία
αναγνωρίσεως ] με βάση το πρώην βρετανικό  στρατιωτικό νοσοκομείο BMH 4,  31 μοίρα καταδρομών με βάση την αθαλασσα 5, 32 μοίρα καταδρομών πλην ενός λόχου , με βάση το μοναστήρι του αγίου Χρυσοστόμου -κουτσοβέντης 6, 33 μοίρα καταδρομών με βάση το Πέλλαπαις 7,τμηματα της 23  επιλαρχίας μέσων αρμάτων με βάση την κοκκινοτρεμιθιά .8, δυο λόχοι και ενα τμήμα της ΕΛΔΥΚ.
Σατανικό μυαλό ο Ιωαννίδης απομάκρυνε από την Κερύνεια τέσσερις από τις πιο πάνω μονάδες και όχι μόνο , φρόντισε να πάρουν τέτοιες διαταγές ώστε η επάνοδος των στην αρχική βάση να γίνει με το φως της ημέρας κάτι το ανέφικτο .με αυτή την συμπεριφορά καταδίκασε τις μονάδες ,σε στόχαστρο της τούρκικης αεροπορίας .οι μονάδες ήταν  η 32Μ.Κ . η  33Μ.Κ ,το 361 τ.π το 281 τ.π .Στην πράξη αυτή ήταν μυημένοι όλοι της στρατιωτικής ηγεσίας των Αθηνών συμπεριλαμβανομένου του Μπονάνου .Στην Κύπρο ήταν μυημένοι ,Ο Μιχαήλ  Γεωργιτσης και ο διοικητής του καταδρομικού συντάγματος  κων/νος  κομπόκης που με την σειρά τους μύησαν πρώτους τους Περικλή  κορκόντζελο ,τον υποδιοικητή της ΕΛΔΥΚ παπαγιάννη και Ι. Μπίτο. Ο Μπίτος παρακολουθούσε την εισβολή από το ΑΕΔ και απαντά κατ’ αρχήν στην ανακριτική επιτροπή της ελληνικής βουλής για τον φάκελο της Κύπρου ,  σε σχέση με  το ελληνικό αρματαγωγό (με κυβερνήτη τον Χανδρινό, για το οποίο ο Κίσινγκερ έδωσε την απάντηση «βυθίστε το», όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Ετσεβίτ).
Στην συνέχεια μυήθηκαν οι διοικήσεις των πραξικοπηματικών μονάδων .
281 τάγμα πεζικού ,σύμφωνα με μαρτυρίες δυο εφέδρων  αξιωματικών , μυημένοι ήταν  οιΠαπαθανασίου Αντώνιος , αντισυνταγματάρχης διοικητής και Σωτήρχος Δημήτριος ταγματάρχης ,υποδιοικητής . Το 281 τ.π όσον και το 286 Μ.τ.π ,κτυπήθηκαν  τις πρωινές ώρες της 20ης Ιουλίου δυο φορές από την τούρκικη αεροπορία , ένα δράμα που δεν περιγράφεται .
Ένεκα του γεγονότος που ανέφερα στο εισαγωγικό μέρος θα προχωρήσω με την μαρτυρία των αιχμαλώτων , αριστεράς ιδεολογίας του 361 τάγματος πεζικού ,ένα τάγμα με μυημένο τον διοικητή Χάντζο  , ένα τάγμα που η θέση του  παρεμβάλλετο  στην γραμμή ευθυγράμμισης του τούρκικου θύλακα  κιονελλι- αγύρτα ,σε αυτή την θέση του τάγματος στους πρόποδες  , του βουνού αλωνάγρα και με κορυφή την πασίγνωστοι άσπρη μούττη .Εγιναν οι δεύτερες μεγαλύτερες μάχες αρκεί να αναφέρω ότι επιπλέον επιχειρούσαν 64 τούρκικα ελικόπτερα . στο τέλος ολόκληρη η περιοχή κατελήφθη από τους τούρκους ,ήταν στο αρχικό σχέδιο να καταλειφθεί .  Η εφημερίδα χαραυγή , κοινοποίησε το βίντεο με την  μαρτυρία των αιχμαλώτων .  Η εφημερίδα πιστεύω δεν ήθελε να μεταφέρει το μήνυμα όπως θα το αποτυπώσω .όσοι αιχμάλωτοι  απαντούσαν στο τούρκικο ερώτημα με ποιον ήσουν Μακάριο η Γρίβα – Σαμψών . όσοι απαντούσαν Μακάριο είχαν καλύτερη μεταχείριση ,ακόμη σώζονταν από το εκτελεστικό .Το συμπέρασμα είναι απλό ο μακάριος  κάλεσε τους τούρκους να αποκαταστήσουν την δημοκρατία !!!!!!
Συνεχίζω με την αυτούσια  μαρτυρία καταδρομέα της 33 Μ.Κ , με παρεκάλεσε να μην αναφέρω το όνομα του όσοι έζησαν εκεί καταλαβαίνουν , Φίλε εγώ πιστεύω ότι ο Ματζουράτος  ήταν μεγάλο κέρατο  στην προδοσία της   Κύπρου , μαζί και ο  Κομπόκκης  .Ο Κομπόκκης    μας έστειλε στην Κερύνεια να καταστρέψουμε δυο τανκς  βρήκαμε  400 .  Ο Ευάγγελος Μαντζουράτος, ήταν  ο τότε υποδιοικητής της 33 Μ.Κ
Συνεχίζει πικραμένος Αυτά Χαράλαμπε πολεμούσαν όλοι για το συμφέρον της θέσης και και της τσέπης ,! ο Ματζουρατος όταν γύρισε στην μονάδα είχε γάζα στο  γόνατο   , ,!!! θέλω να ξέρω αν υπάρχει πληγή [εννοεί την μάχη  στα πετρομούθκια ]  . Συναντήθηκα με τον Λόχο Κατούντα   έξω από την μητρόπολη  . ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ . Εκεί ήταν πολλοί της μονάδας ο αείμνηστος Κατούντας καθόταν κάτω σε συλλογισμό τον ρώτησα τι κάνουμε....? απάντηση περιμένουμε διαταγές . Τότε  κατάλαβα   ότι  ήμασταν χαμένοι . πίστεψα  ότι  σκοπούσε η ηγεσία  να μας  παραδώσει  στους τούρκους   . πήρα τον   Μάρκου  Νοκο από   Γαληνή   ΚΑΙ ΤΟΝ  παπασυμαιου Θεοτόκη  και τους είπα , ξανά το ορκίζομαι  , θα μας παραδώσουν στους Τούρκους ελάτε και οπoιον πάρει  ο χάρος....συμφωνήσαμε να  αυτοκτονήσουμε  παρά να παραδοθούμε   ....άμα χρειαζόταν . Είναι ακόμα  ζωντανοί  ,!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για να κλείνει η σελίδα. Δεν αντέχει το άδικο και επανέρχεται     .Πιστεύω ο Μαντζουράτος  ήταν ο σκηνοθέτης σε όλη την κατάρα  ΤΗΣ  33 Μ.ΚΕγώ φίλε πιστεύω ότι μας ήθελαν σκοτωμένους όλους στην Κερύνεια ,γιατί μας έστειλαν. Χωρίς νερό εκεί καλοκαίρι ντουγρού

O ερευνητής   : Χαράλαμπος Καραγιάννης, επίστρατος βετεράνος 32 M.K  πολέμου 1974...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου