Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτο! Άγριο ξύλο μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)

voulsyr
Ας γυρίσουμε τον χρόνο, στο 2013, όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν εισβάλλει στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, με σκοπό να αποτρέψουν την τροποποίησή του.
Συγκεκριμένα πληροφορίες που συνέλεξε το voicenews.gr, πρόκειται για τους τότε βουλευτές, Στάθη Παναγούλη και Δημήτρη Τσουκαλά, οι οποίοι δεν στάθηκαν στην φραστική επίθεση εναντίον του συμβουλίου, αλλά κυριολεκτικά τους επιτέθηκαν.
Ο Χάρης Πασβαντίδης, συνεργάτης του Περιφερειάρχη είχε κάνει λόγο για σχέδιο... «μπαχαλοποίησης».
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου