Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Σύλληψη του νο1 προμηθευτή λαθραίων τσιγάρων έξω από την ΑΣΟΕΕ

Στη σύλληψη ενός ομογενή από το Καζακστάν που θεωρείται ο νο1 προμηθευτής λαθραίων τσιγάρων στα κυκλώματα που διακινούσαν τα παράνομα αυτά προϊόντα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προχώρησαν αστυνομικοί το Σάββατο το πρωί.

Ο 37χρονος συνελήφθη σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε στα Καμίνια προκειμένου να συγκεντρώνει μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.


Από εκεί ο ομογενής από το Καζακστάν μετέφερε τα λαθραία τσιγάρα με αυτοκίνητο και τα διοχέτευε σε αλλοδαπούς που τα διέθεταν στη συνέχεια προς πώληση έξω από Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν από την αποθήκη κατασχέθηκαν περίπου 16.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 2.000 πακέτα λαθραίων καπνικών προϊόντων καθώς και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 37χρονος για τη μεταφορά τους.

Για τη σύλληψή του και τον εντοπισμό της αποθήκης προηγήθηκε μεθοδική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση του συλληφθέντα στο πεδίο της εμπορίας και διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων και κυρίως στον τομέα του εφοδιασμού των κυκλωμάτων που τα πωλούσαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από τα δεδομένα της έρευνας προκύπτει η «επαγγελματικού» τύπου εμπλοκή του συλληφθέντα στα κυκλώματα εμπορίας και διάθεσης λαθραίων τσιγάρων και για το λόγο αυτό η ερευνητική διαδικασία συνεχίζεται, προκειμένου να αποκαλυφθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας του και οι διασυνδέσεις του με άλλα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Ο συλληφθείς με την ποινική δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου