Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Κολωνάκι: Νεκρή γυναίκα έπειτα από φωτιά σε νεοκλασικό. Μία νέα τραγωδία έλαβε χώρα λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, με μια νεκρή από φωτιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κολωνάκι: Νεκρή γυναίκα έπειτα από φωτιά σε νεοκλασικό Μία νέα τραγωδία έλαβε χώρα λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, με μια νεκρή από φωτιά.
Στις 19:50 ξέσπασε φωτιά σε νεοκλασικό κτίριο στον αριθμό 50 της οδού Σκουφά, στο Κολωνάκι. Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντοπίστηκε μια γυναίκα νεκρή...
ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εγκλωβισμό και άλλων ατόμων. Δεν είναι σαφές αν το κτίριο ήταν εγκαταλελειμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου