Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει μέσα ο ίδιος

papaggelopoulos-tsipras-upothesi-novartis-dikografia-vouli-2019-09-13Η σοφή παροιμία λέει πως, «όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα!» Αυτή η παροιμία ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της σκευωρίας Novartis.
Όσα θα ζήσουμε το επόμενο διάστημα, μάλλον θα είναι πρωτόγνωρα για την Ελληνική πραγματικότητα.

Ο Ελληνικός λαός όμως θέλει και δικαιούται να μάθει ποιοι, που, πως και γιατί επιχείρησαν να σύρουν σε ποινικές δίκες με κακουργηματικές κατηγορίες πρώην Πρωθυπουργούς, ανευ στοιχείων και αδικημάτων.
Και για να επανέλθουμε στα του ρητού, όποιος δεν έχει σκάψει λάκους δεν έχει να φοβάται τίποτα. Όποιος όμως έσκαψε, περιμένουμε με ανυπομονησία να τους πάνε «μέχρι τέλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου