Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Απίστευτη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ υπέρ των «προσφύγων» σε βιβλία της ΣΤ’ Δημοτικού! Η Ν.Δ. τί κάνει γι’ αυτό;…


Οι αριστερίστικες ιδεοληψίες που διακατείχαν τον ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσαν, όπως θα διαπιστώσετε, πλήρως την πραγματικότητα ακόμη και στους…μαθητές του Δημοτικού σχολείου προκειμένου να εδραιωθεί η αντίληψη πως όλοι όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες και όχι παράνομοι μετανάστες.
selida
Και όμως, δείτε πόσο ύπουλα τους δίνουν μηνύματα και προπαγανδίζουν αξιώματα μέσω του βιβλίου της Γλώσσας της ΣΤ’ Δημοτικού:
«Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες. Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν. Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους. Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο.
Μην ξεχάσετε:
Στην επιστολή χρειάζεται να πείτε τις απόψεις σας και να τις αιτιολογήσετε:
Πώς ζουν τώρα οι πρόσφυγες στον καταυλισμό, γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν, γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν τη ζωή τους.
Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αιτιολογικές προτάσεις, σκέψεις και φράσεις που θα συγκινήσουν το δήμαρχο, ρήματα και φράσεις που φανερώνουν την άποψή σας, λέξεις όπως βέβαια, φυσικά, λοιπόν, τελικά».
Δείτε λοιπόν με ποιο τρόπο και πόσο περίτεχνα βάζουν μικρά παιδιά να εμπλακούν στη διαδικασία «νομιμοποίησης» όλων αυτών των μεταναστευτικών ροών τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση έχει δεχθεί εθελόδουλα κατόπιν εντολής των δανειστών.
Οι συγγραφείς των βιβλίων της ΣΤ’ Δημοτικού βαφτίζουν πρόσφυγες όλους όσοι εισέρχονται στη χώρα μας και ζητούν από τα παιδιά να μεσολαβήσουν προκειμένου να κάμψουν τις αντιδράσεις των δημάρχων!
newsbomb.gr

Σημείωση VoiceNews: Το εν λόγω θέμα στο βιβλίο της ΣΤ’ δημοτικού υπάρχει από το 2016, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει κάτι για να αλλάξει ή συμφωνεί και θα το κρατήσει στο βιβλίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου