Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος -Ρασπούτιν- «Εγώ δεν επιτίθεμαι! Αλλά είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ, για όλα αυτά που λέγονται εις βάρος μου!» Αποκλειστική δήλωση μετά την σφοδρότατη επίθεση του τ. υπ. Δικαιοσύνης στον Αντώνη Σαμαρά


Σε σκληρή αντεπίθεση προς τον Αντώνη Σαμαρά πέρασε από τη Τετάρτη το βράδυ ο πρώην αν. υπ. Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τσίπρα Δημ. Παπαγγελόπουλος, τον οποίο ο πρ. Πρωθυπουργός κατονόμασε, μαζί με τον Αλ. Τσίπρα, ως έναν από τους δύο εγκεφάλους της σκευωρίας εις βάρος του στο σκάνδαλο Νovartis...
  Ο κ. Παπαγγελόπουλος μίλησε με την δημοσιογράφο του ALPHA Λώρα Ιωάννου και αντιπαρατέθηκε έντονα με τον πρώην αρχηγό της ΝΔ, με λόγια πολύ σκληρά, συνοδευόμενα από υπαινιγμούς και έμμεσες απειλές!  Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Παπαγγελόπουλου στον ALPHA έχει ως εξής: «Αργία μήτηρ πάσης κακίας. Κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν ότι έχουν μπεί στο περιθώριο, επιζητούν απεγνωσμένα πέντε λεπτά δημοσιότητας. Ο κ. Σαμαράς απ’ ό,τι φαίνεται δεν έχει δουλειά να κάνει και μηρυκάζει τα ίδια και τα ίδια. Αν η υπόθεση φτάσει στη Βουλή, κάποιοι θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζει. Όσο για τον «Ρασπούτιν», θα τα πούμε σύντομα».  Επειδή η ανωτέρω δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου δεν διανεμήθηκε σε άλλα ΜΜΕ, η σύνταξη του europost.gr τηλεφώνησε στον ίδιο για να διαπιστώσει κάτω από ποιές συνθήκες ειπώθηκαν αυτά που ειπώθηκαν και αν θα υπάρξει συνέχεια.  Στην τηλεφωνική του συνομιλία με το europost.gr ο πρ. αν. υπ. Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε πλήρως το περιεχόμενο των δηλώσεων, αλλά έδωσε και συνέχεια: Έτσι, ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι «δεν συνηθίζει να επιτίθεται, αλλά είναι υποχρεωμένος να αμυνθεί για όλα αυτά που ακούγονται εις βάρος του!»  Η τηλεφωνική μας συνομιλία περιέλαβε και άλλα σημεία, τα οποία δεν είναι ανακοινώσιμα. Αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι ο πρώην αν. υπ. Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τσίπρα εμφανίζεται οργισμένος με τα όσα είπε εις βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, αλλά και άλλα πολιτικά πρόσωπα που είδαν το όνομά τους στην δικογραφία της Νovartis. Και επιφυλάσσεται να μιλήσει αναλυτικά στη Βουλή, εάν και εφόσον φτάσει η υπόθεση εκεί. Να σημειωθεί ότι ο Αντ. Σαμαράς είναι εκείνος από τους πρώτους που υπέβαλαν μηνύσεις εναντίον των κκ Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου, κατηγορώντας τους ότι είναι οι σκοτεινοί εγκέφαλοι που κρύβονται πίσω από την σκευωρία σε βάρος πολιτικών προσώπων για να δημιουργηθεί η εντύπωση εμπλοκής τους στο σκάνδαλο Novaris. Ο ίδιος, επίσης, βγήκε πρώτος και είπε ανοιχτά ότι ο κυβερνητικός αξιωματούχος (της κυβέρνησης Τσίπρα) που ονόμαζαν όλοι «Ρασπούτιν» δεν είναι άλλος από τον κ. Δημ. Παπαγγελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου