Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Έχουν ΚΑΙ σεξουαλικές ανάγκες τα "καημένα" τα "προσφυγόπουλα" να μην μας πηδήξουν ΚΑΙ αυτά; Θρίλερ σε hot spot της Ορεστιάδας: Ανήλικοι Αφγανοί λαθρομετανάστες κλείδωσαν στο ιατρείο νοσηλεύτρια και προσπάθησαν να τη βιάσουν

Απροστάτευτη βρέθηκε στα χέρια τριών ανήλικων λαθρομεταναστών που είχαν πρόθεση να την βιάσουν μια νοσηλεύτρια στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης αλλοδαπών στην περιοχή Φυλάκιο της Ορεστιάδας! Ευτυχώς, η έγκαιρη παρέμβαση ενός συναδέλφου της την γλίτωσε από τα χειρότερα. Οι τρεις ασυνόδευτοι Αφγανοί λαθρομετανάστες, ηλικίας 16 και 17 χρόνων, είχαν επισκεφθεί το ιατρείο για να υποβληθούν σε εξετάσεις αλλά... όταν διαπίστωσαν ότι η νοσηλεύτρια ήταν μόνη, επιχείρησαν να κλειδώσουν την πόρτα με προφανή πρόθεση να της επιτεθούν και να την εξαναγκάσουν σε σεξουαλική επαφή! Ωστόσο, η γυναίκα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και επενέβη ένας υπάλληλος του hot spot, μαζί με ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία απομάκρυνε από το ιατρείο τους ανήλικους. Το περιστατικό προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία σε όσους παρέχουν υπηρεσίες στο κέντρο υποδοχής, που είναι υποστελεχωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου